Επίσημος τιμοκατάλογος για ανανεωμένα MINI Paceman και Countryman

Επίσημος τιμοκατάλογος για ανανεωμένα MINI Paceman και Countryman

H MINI Hellas έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές, λεπτομέρειες και φωτογραφίες των αναβαθμισμένων Paceman και Countryman.

Το facelifted Paceman ενσωματώνει την ανασχεδιασμένη εξάγωνη γρίλια στη μάσκα, νέες στάνταρ και έξτρα ζάντες ελαφρού κράματος και μαύρες ή χρωμέ διακοσμήσεις.

Στο μενού περιλαμβάνονται και τα δύο νέα μεταλλικά χρώματα, το Jungle Green και Midnight Grey. Επίσης στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχουν διαθέσιμα φώτα θέσης LED και φώτα ομίχλης με σειρά φώτων LED ημέρας. Στην καμπίνα, το ανανεωμένο Paceman έχει νέα χρωμέ χειριστήρια για το σύστημα αερισμού/κλιματισμού, καθώς και νέα σπορ εμπρός καθίσματα.

Η γκάμα των μοτέρ παραμένει απαράλλαχτη, αλλά οι τροποποιήσεις στην έκδοση Cooper S είχαν ανεβάσει την ισχύ από τα 184 άλογα στα 190, πριν από το facelift. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το Paceman JCW με τον 1.600άρη των 218 PS και το σύστημα τετρακίνησης ALL4. Τέλος, όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν ή 6άρι αυτόματο.

Με τη σειρά του και το Countryman ενσωμάτωσε τις ίδιες κοσμητικές αναβαθμίσεις με το Paceman, αλλά για την περίπτωσή του, η MINI αναφέρει ότι οι νέες ζάντες αλουμινίου «μειώνουν το βάρος και βελτιστοποιούν την αεροδυναμική απόδοση». Στις πρόσθετες επιλογές εξατομίκευσης για το νέο Countryman περιλαμβάνονται διαφορετικά χρώματα για την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέφτες, καθώς και ρίγες για το καπό.

Η MINI κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη «βελτιωμένη ακουστική άνεση και στην ενδυνάμωση των premium χαρακτηριστικών στην καμπίνα». Αυτό το τελευταίο περιλαμβάνει σκούρους δείκτες σε ταχύμετρο και στροφόμετρο και χρωμέ διακόσμηση στους αεραγωγούς του αερισμού/κλιματισμού.

Ο βασικός χώρος αποσκευών του Countryman από τα 350 lt μπορεί να φτάσει στα 1.170 με τα καθίσματα αναδιπλωμένα. Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να παραγγείλουν το πίσω κάθισμα να αναδιπλώνεται σε αναλογία 40:20:40.

Και στο Countryman κάτω από το καπό μπορεί κάποιος να διαλέξει από την ίδια γκάμα μοτέρ με αυτή του Paceman. Εδώ να σημειώσουμε ότι όλοι οι κινητήρες της γκάμας συμμορφώνονται με τις αντιρρυπαντικές νόρμες Euro 6, ενώ το σύστημα τετρακίνησης ALL4 είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις κινητήρα ως έξτρα.

Τα facelifted Paceman και Countryman είναι ήδη διαθέσιμα με τιμή που ξεκινά από τα €21.467 για το Countryman One και από τα €23.520 για το Paceman Cooper -τιμή με όφελος απόσυρσης.

[Πηγή MINI]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube