End of Season Sale από την KW με όφελος έως €500

End of Season Sale από την KW με όφελος έως €500

Μπορεί μια after market ανάρτηση να βελτιώσει τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα κύλισης ενός αυτοκινήτου; Η απάντηση είναι ναι και με την καμπάνια End of Season Sale της KW μπορείς να το πετύχεις φθηνότερα στο δικό σου.

KW Suspensions

Κάθε κατασκευαστής, όταν έρχεται η ώρα να ρίξει στην αγορά ένα νέο μοντέλο, καλείται να κάνει διάφορους συμβιβασμούς στην ρύθμιση της ανάρτησής του. Και παρόλο που η πρόθεσή του είναι να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση σε άνεση και δυναμική οδική συμπεριφορά, το τελικό αποτέλεσμα είναι συνήθως μια χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τους περισσότερους οδηγούς.

Σε πολλές περιπτώσεις αυτό μεταφράζεται σε αυτοκίνητα που ναι μεν προσφέρουν μία αξιοπρεπή μετακίνηση, αλλά στην πράξη δυσκολεύονται να καλύψουν υψηλότερες απαιτήσεις και να εξαντλήσουν τις δυνατότητες του εκάστοτε αυτοκινήτου είτε στην ποιότητα κύλισης είτε σε μια πιο σπορ οδική συμπεριφορά.

Αυτόν τον συμβιβασμό έρχονται να καλύψουν οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Coilovers, με τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του αυτοκινήτου σας και να έχετε την οδηγική συμπεριφορά που πάντα επιθυμούσατε!

KW Suspensions

Και η ιδανική εποχή για να προχωρήσετε στην αναβάθμιση είναι τώρα, που η καμπάνια KW End of Season Sale σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποκτήσετε μια από τις κορυφαίες αναρτήσεις της αγοράς, ένα kit coilover KW, με μεγάλο όφελος.

Συγκεκριμένα, για το διάστημα από 01 Νοεμβρίου 2023 έως και τις 08 Ιανουαρίου 2024 μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και  €500 ανάλογα με το KW Coilover kit που θα επιλέξετε. Η προσφορά ισχύει για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου για το οποίο υπάρχουν σε παραγωγή KW Coilovers. Οι παρακάτω κωδικοί της προσφοράς ισχύουν και για τους συνεργάτες λιανικής πώλησης της KW.

Πιο αναλυτικά, οι εκπτώσεις που τρέχουν τη συγκεκριμένη περίοδο είναι:
-    Εξοικονόμηση €100 με κάθε αγορά KW V1, με τον κωδικό kwscv1

-    Εξοικονόμηση €200 με κάθε αγορά KW V2 / KW V2 Comfort, με τον κωδικό kwscv2

-    Εξοικονόμηση €300 με κάθε αγορά KW V3 / KW V3 Leveling / KW V3 Clubsport, με τον κωδικό kwscv3

-    Εξοικονόμηση €400 με κάθε αγορά KW V4 / KW V4 Clubsport, με τον κωδικό kwscv4

-    Εξοικονόμηση €500 με κάθε αγορά KW V5 / KW V5 Clubsport, με τον κωδικό kwscv5

-    Εξοικονόμηση €100 με κάθε αγορά KW Height adjustable spring kits με τον κωδικό kwschas

-    Εξοικονόμηση €300 με κάθε αγορά KW DDC Plug & Play με τον κωδικό kwscddc

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της KW ή επικοινωνήστε με την εταιρία ΤΡΟΧΟΣ, επίσημο αντιπρόσωπο της KW στην Ελλάδα στο 210-5907406 ή στο email info@troxos.com.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube