node/37887

Ελληνική αγορά αυτοκινήτου: Οι πρωταθλητές του 2019

Ανακατατάξεις και στις προτιμήσεις των καταναλωτών – Δείτε τι πούλησε η κάθε μάρκα.

Με άνοδο της τάξης του 10,3% έκλεισε η αγορά στην Ελλάδα το 2019. Συγκεκριμένα τη χρονιά που έφυγε πουλήθηκαν 114.109 καινούργια αυτοκίνητα, έναντι 103.431 του 2018.

Η ανοδική αυτή τάση, που δεν είναι αμελητέα αλλά και της οποίας το τελικό αποτέλεσμα σε απόλυτο αριθμό απέχει πολύ από τις «καλές εποχές», έφερε και ανακατατάξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις μάρκες που πρωταγωνίστησαν.

Η Toyota σταθερά για μια ακόμη φορά τερμάτισε στην πρώτη θέση με 12.581 πωλήσεις. Η ιαπωνική εταιρεία καταφέρνει χρόνια τώρα να κρατά τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των Eλλήνων καταναλωτών.

Στη δεύτερη θέση φιγουράρει η Peugeot με 9.827 αυτοκίνητα που από χρόνο σε χρόνο καταρρίπτει τα δικά της ρεκόρ και βαδίζει σε μια πορεία αναγέννησης, βοηθούμενη τόσο από τα πολλά νέα μοντέλα, όσο και από την πολιτική που ακολουθεί στην ελληνική αγορά.

Το άτυπο βάθρο των τριών πρώτων συμπληρώνει η VW έχοντας πουλήσει συνολικά  9.463 αυτοκίνητα.

Πολύ καλό το «πλασάρισμα» της Hyundai στην 4η θέση με 7.921 αυτοκίνητα, αν κρίνει κανείς και από την περιπέτεια που πέρασε η μάρκα μέχρι να ξαναμπεί στην αγορά.

Πέμπτη η Opel με 7.413 αυτοκίνητα και τη δεκάδα συμπληρώνουν οι : FIAT (7.319 αυτοκίνητα), Citroen (6.963 αυτοκίνητα), Suzuki (6.963 αυτοκίνητα), Nissan (6.322 αυτοκίνητα) και Mercedes-Benz (4.524 αυτοκίνητα).

H τελευταία πέραν της 10ης θέσης στη γενική κατάταξη, κατέλαβε και την πρώτη θέση στις premium μάρκες, αφού η Audi βρίσκεται στην 12η θέση με 4.020 αυτοκίνητα και η BMW στην 15η θέση 3.394 αυτοκίνητα.

 

node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS