Ειδικές τιμές σε όλα τα μοντέλα Opel

Ειδικές τιμές σε όλα τα μοντέλα Opel

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να γνωρίσουν από κοντά τα γκάμα της και να αποκτήσουν το μοντέλο της επιλογής τους σε ειδική τιμή.

Opel Deals

H Opel προσφέρει σήμερα τους καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, εγκαινιάζοντας το νέο εμπορικό πρόγραμμα, OPEL DEALS.

Η Γερμανική εταιρεία καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν τις εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα δημοφιλή μοντέλα της, να τα οδηγήσουν και τελικά να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους σε ειδική τιμή!

Στο πρόγραμμα OPEL DEALS συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, καθώς και η γκάμα των Opel SUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland. 

Όλα τα μοντέλα διακρίνονται για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, τον προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση.

Οι ειδικές τιμές του προγράμματος OPEL DEALS ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr

Opel Deals

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube