Εγγυημένο και ενισχυμένο όφελος απόσυρσης από τη Volvo

Εγγυημένο και ενισχυμένο όφελος απόσυρσης από τη Volvo

Η Volvo εγγυάται το όφελος απόσυρσης για όλες τις νέες παραγγελίες μέχρι και τις 31/5 ανεξάρτητα από το χρόνο άφιξης και εκτελωνισμού του αυτοκινήτου.

Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης συνδυάζεται με πρόσθετο προωθητικό πρόγραμμα, αυξάνοντας το συνολικό όφελος για τον αγοραστή. Η ενέργεια αφορά τα στάνταρ και Cross Country V40, S60 και V60.

Έτσι, για οποιαδήποτε παραγγελία νέου μοντέλου μέχρι και τις 31 Μαΐου 2016 στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo στην Ελλάδα, οι πελάτες θα επωφεληθούν του οφέλους απόσυρσης που αντιστοιχεί στο μοντέλο, ανεξάρτητα με την ημερομηνία άφιξής του στην Ελλάδα.

Επιπλέον, η Volvo Car Hellas συνδυάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια με πρόσθετο προωθητικό πρόγραμμα για τα παραπάνω μοντέλα, με αποτέλεσμα το συνδυαστικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή να υπερβαίνει κατά πολύ το όφελος της απόσυρσης. 

Για πληρέστερη κατανόηση του συνολικού οφέλους για τον πελάτη η Volvo παραθέτει δύο παραδείγματα για τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της:

Volvo V40 Cross Country Τ3 Auto Kinetic
Με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής €26.700, το συγκεκριμένο μοντέλο με το νέο κινητήρα 1.498 cc και 152 PS τo εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι €1.320 και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα της Volvo Car Hellas η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα €22.900.

Volvo S60 T3 Auto Kinetic
Η αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι €27.900. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι €1.320 και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα €23.500.

Οι παραπάνω προτεινόμενες τιμές λιανικής ισχύουν για νέες παραγγελίες μέχρι και τις 31/5/2016 ανεξάρτητα από την ημερομηνία άφιξης ή/και εκτελωνισμού του αυτοκινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo.

[Πηγή Volvo Car Hellas]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube