Το δυναμικό και πολυτελές Ford Puma Vivid Ruby

Το δυναμικό και πολυτελές Ford Puma Vivid Ruby

Στην ευρεία γκάμα εκδόσεων του Ford Puma, έρχεται να προστεθεί η κορυφαία έκδοση Vivid Ruby προσφέροντάς του μοναδική εμφάνιση και ασυναγώνιστη άνεση.

Στην πλούσια γκάμα του Ford Puma προστέθηκε πλέον και η κορυφαία έκδοση Vivid Ruby που συνδυάζει το δυναμικό χαρακτήρα του με μοναδική εμφάνιση, ασυναγώνιστη άνεση και πολυτέλεια.

Στον τομέα της εμφάνισης, το Puma Vivid Ruby μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στο συνδυασμό μαύρου και της απόχρωσης Vivid Ruby. To συγκεκριμένο χρώμα αποτελεί εξέλιξη του εντυπωσιακού Ηot Magenta καταφέρνοντας να φαίνεται σκούρο κόκκινο τη νύχτα, ενώ στο έντονο φως τονίζονται οι λαμπεροί ρουμπινί τόνοι του.

Ford Puma Vivid Ruby

Την ίδια στιγμή, η έκδοση διακοσμεί το SUV της Ford με λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα στις προεκτάσεις των μαρσπιέ, τους προφυλακτήρες και τους θόλους των τροχών. Το δυναμικό χαρακτήρα του Puma τονίζει η μεγάλη αεροτομή στην οροφή και οι ζάντες ελαφρού κράματος 18" με πέντε ακτίνες, φινιρισμένες σε μαύρο ματ και φρεζαριστό μεταλλικό χρώμα.

Περνώντας στο εσωτερικό της νέας έκδοσης του Puma, τα ημιδερμάτινα καθίσματα κοσμούνται από κόκκινες ραφές και ο οδηγός αντικρίζει μπροστά του το σπορ flat-bottom τιμόνι με διάτρητη δερμάτινη επένδυση και κόκκινη ραφή και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,3". 

Ford Puma Vivid Ruby

Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής 8" του συστήματος infotainment με όλα τα σύγχρονα καλούδια ευκολίας και συνδεσιμότητας όπως Android Auto και Apple CarPlay, σύστημα πλοήγησης φωνητικό έλεγχο, που συνεργάζεται παράλληλα με το κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα της B&O με δέκα ηχεία.

Από τη ναυαρχίδα των εκδόσεων του Ford Puma δε θα μπορούσαν να λείπουν ανέσεις όπως ασύρματη φόρτιση κινητού, αυτόματος κλιματισμός, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί και ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών. 

Ford Puma Vivid Ruby

Στον τομέα της ασφάλειας και αυτή η έκδοση του Ford Puma θωρακίζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού όπως αυτόματα φώτα και προβολείς ομίχλης LED, προειδοποίηση και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, σύστημα Ιntelligent Adaptive Cruise Control, αναγνώριση οδικής σήμανσης, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Active Braking, αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Active Park Assist και κάμερα οπισθοπορείας με πανοραμική προβολή 180°.

Ford Puma Vivid Ruby

Το κορυφαίο Ford Puma Vivid Ruby συνδυάζεται με τον κινητήρα 1.0 lt Ecoboost Hybrid που προσφέρει απλόχερα επιδόσεις και οικονομία. Έχει μέγιστη ισχύ 155 PS και 240 Νm ροπής και συνεργάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 9", η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 205 km/h και όλα αυτά με κατανάλωση μόλις 5,5 lt/100 km και εκπομπές CO2, 125 g/km στον κύκλο WLTP.

Το νέο και μοναδικής αισθητικής Ford Puma Vivid Ruby είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα €33.213.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube