Dunlop Sport All Season: Πρωτοποριακό ελαστικό τεσσάρων εποχών

Dunlop Sport All Season: Πρωτοποριακό ελαστικό τεσσάρων εποχών

To Dunlop Sport All Season είναι το πρώτο ελαστικό τεσσάρων εποχών του brand και έρχεται να ολοκληρώσει την προϊοντική γκάμα της Dunlop.

Η Dunlop ολοκληρώνει την προϊοντική γκάμα της με το ντεμπούτο του Dunlop Sport All Season. Το πρώτο ελαστικό τεσσάρων εποχών της μάρκας, που αποδίδει βέλτιστα σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους*.

«Το Dunlop Sport All Season είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε ήπιες χειμερινές συνθήκες», δήλωσε ο Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer, Europe at Goodyear, «πλήρως πιστοποιημένο με την ειδική σήμανση 3PMSF, το Sport All Season μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες σε υγρό, στεγνό και χιονισμένο οδόστρωμα».

Η Dunlop, μέρος του χαρτοφυλακίου των εμπορικών σημάτων της Goodyear, επωφελήθηκε από την κορυφαία τεχνογνωσία της εταιρείας, για την είσοδό της στην κατηγορία ελαστικών τεσσάρων εποχών. Η Goodyear, εφευρέτης των ελαστικών τεσσάρων εποχών, κυκλοφόρησε πρόσφατα το Vector 4Seasons Gen-3, άξιο διάδοχο του Vector 4Seasons Gen-2 –το ελαστικό για κάθε εποχή με τις περισσότερες διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλη μάρκα**.

Το Dunlop Sport All Season συνδυάζει μοναδικά ένα σχεδιασμό με λωρίδες πέλματος , καθώς και τρία άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά. Χάρη στην κατασκευή sport-lock,, το ελαστικό προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα. Μια υβριδική τεχνολογία επικάλυψης των ελαστικών διατηρεί τις υψηλές σπορ επιδόσεις στις στροφές, προσφέροντας καλύτερη σταθερότητα.

Dunlop

Το πέλμα aqua-eject προσφέρει εξαιρετική επίδοση απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Οι διαμήκεις αυλακώσεις και οι ακτινικές άκρες παρέχουν μεγαλύτερη επαφή με το οδόστρωμα, επιταχύνοντας την απομάκρυνση του νερού από την επιφάνεια επαφής. Τέλος, το Dunlop Sport All Season διαθέτει το μείγμα πέλματος Weather-Flex που προσφέρει βελτιστοποιημένη απόδοση σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Η καινοτόμος σύνθεσή του ελαστικού ενεργοποιεί την ελαστικότητα της γόμας σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. 

«Η Dunlop είναι υπερήφανη που μπαίνει στην αγορά ελαστικών 4 εποχών, με ένα προϊόν προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο επιλέγουν ελαστικά για όλες τις εποχές, αναμένοντας εξαιρετική απόδοση τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα», κατέληξε ο Rytokoski.

Το Dunlop Sport All Season διαθέτει μια σειρά 31 κωδικών και είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, με ελαστικά 14" έως 18".

________________

*Με βάση εσωτερικές δοκιμές. Ελαστικά που δοκιμάστηκαν: Michelin CrossClimate+, Pirelli Cinturato All Season Plus, Hankook Kinergy4S 2 H750, Continental All Season Contact, Dunlop Sport All Season. Αυτοκίνητο: VW Golf VII 1.4 TSI. Τα αποτελέσματα των δοκιμών μπορεί να ποικίλουν, ανάλογα με τη γεωμετρία της ασφάλτου, τη σύνθεση της ασφάλτου, την ταχύτητα, το ύψος του επιπέδου νερού στο οδόστρωμα, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

**Βάσει 34 δοκιμών που διεξήχθησαν από 18 κορυφαία και ανεξάρτητα ευρωπαϊκά περιοδικά ελαστικών από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2019. Ο υπολογισμός βασίζεται στον αριθμό των δοκιμών που επικράτησε η Goodyear σε σχέση με όλους τους ανταγωνιστές που δοκιμάστηκαν. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται εδώ.

[Πηγή: Δελτίο Τύπου Dunlop]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube