Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την Opel

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από την Opel

Η Opel προσφέρει δωρεάν τεχνικό χειμερινό έλεγχο για το αυτοκίνητό σας, σε όλους του εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της μάρκας.

Opel Winter Check

Ο χειμώνας πλησιάζει (το είδαμε άλλωστε και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε), οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν και οι απαιτήσεις για ασφαλείς μετακινήσεις γίνονται ακόμη μεγαλύτερες. Και κάπου εδώ έρχεται η Opel, προσφέροντας δωρεάν χειμερινούς τεχνικούς ελέγχους.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, θέτει ως προτεραιότητα το να εξασφαλίσει για όλους τους κατόχους των μοντέλων της την ασφαλή μετάβαση στον προορισμό τους, ανεξαρτήτως εποχής ή καιρικών συνθηκών.

Η Opel προσφέρει δωρεάν τεχνικούς χειμερινούς ελέγχους σε όλους του εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της μάρκας μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου

Opel Winter Check

Για το λόγο αυτό, η αυτοκινητοβιομηχανία υποδέχεται την χειμερινή περίοδο με τη διεξαγωγή τεχνικών ελέγχων στο Opel σας εντελώς Δωρεάν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού με το συνεργείο της επιλογής σας και στη συνέχεια οι ειδικοί της Opel θα ελέγξουν τα σημαντικά μέρη στο αυτοκίνητό σας.

Είτε οδηγείτε εντός πόλης, είτε έχετε προγραμματίσει εξορμήσεις στην εξοχή, επισκεφθείτε τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Opel της επιλογής σας και κλείστε ραντεβού για την διενέργεια του δωρεάν χειμερινού τεχνικού ελέγχου έως 15 Δεκεμβρίου 2023.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube