Διαθέσιμη με μοναδικό πακέτο προσφορών η Ford Mustang Mach-Ε

Διαθέσιμη με μοναδικό πακέτο προσφορών η Ford Mustang Mach-Ε

Με την έλευσή της, η Mustang Mach-E δεν άλλαξε μόνο τα δεδομένα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά έδωσε και μια νέα πνοή σε ένα από τα θρυλικότερα ονόματα της αυτοκίνησης και τώρα, μπορεί να γίνει ευκολότερα δική σου.

Ford Mustang Mach-Ε

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford, η επιβλητική Mustang Mach-E, που κατάφερε με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της να φέρει νέα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθίσταται τώρα ακόμα πιο ανταγωνιστική και εύκολη στην απόκτησή της, με την Ford Motor Ελλάς να έχει εξασφαλίσει για το ελληνικό κοινό αυτοκίνητα με άμεση παράδοση.

Πριν δούμε το νέο πακέτο προσφορών που κάνει πιο εύκολη την απόκτησή της, θα πρέπει να σταθούμε στα στοιχεία με τα οποία η Ford Mustang Mach-E κερδίζει το χρήστη, πολύ πριν κουμπώσει αναπαυτικά στην εξαιρετική θέση οδήγησης. Πρώτα απ’ όλα είναι η εξωτερική της εμφάνιση, με τον κουπέ σχεδιασμό του αμαξώματος να ενισχύει υπέρμετρα το δυναμισμό, τιμώντας τη φιλοσοφία της φίρμας. Παράλληλα, οι εξωτερικές διαστάσεις αναβαθμίζουν το κύρος της και εγγυώνται τους άπλετους διαθέσιμους χώρους εντός.

Και το εσωτερικό, όμως, είναι από μόνο του ξεχωριστό. Ακολουθώντας μία μίνιμαλ προσέγγιση, θέτει σε πρώτη προβολή την τεράστια οθόνη 15,5” του SYNC4A, από την οποία χειρίζεται κανείς τα πάντα. Ο οδηγός, ωστόσο, διαθέτει μπροστά του ένα ξεχωριστό ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2” ώστε να λαμβάνει όλες τις βασικές πληροφορίες χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο.

Ford Mustang Mach-Ε

Αναφορικά με το infotainment, εγγυάται κορυφαία συνδεσιμότητα, με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect που μετατρέπει τη νέα Mustang Mach-E σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και δέκα συσκευών. Δέχεται αναβαθμίσεις over-the-air, εξασφαλίζει απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω smartphone, χάρη στην εφαρμογή Ford Pass, ενώ προσφέρει και κρυστάλλινο ήχο, χάρη στο βραβευμένο ηχοσύστημα της B&O.

Από την ίδια οθόνη ο οδηγός μπορεί επίσης να χειριστεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το αυτοκίνητο αναφορικά με την κίνηση. Να επιλέξει τη λειτουργία One Pedal Drive που ανακτά περισσότερη κινητική ενέργεια, να αλλάξει προφίλ οδήγησης και τόσα άλλα.

Ford Mustang Mach-Ε

Παράλληλα, μέσω του εύχρηστου UI έχει άμεση πρόσβαση σε ένα υπέρπληρες, εξελιγμένο πακέτο συστημάτων προστασίας. Η Ford Mustang Mach-E είναι ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα της αγοράς, με σουίτα ηλεκτρονικών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Adaptive Cruise Control, Speed Sign Recognition, Lane-Keeping System, Intelligent Speed Limiter, Local Hazard Information, 360ο κάμερα, Road Edge Detection, Pre-Collision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection, Post-Collision Braking, Evasive Steering Assist και Wrong Way Alert.

Ένα ακόμα στοιχείο άξιο αναφοράς είναι η εξαιρετική ηλεκτρική διαχείριση. Η αρχιτεκτονική της Ford θεωρείται από τις κορυφαίες σήμερα, με αποτέλεσμα όχι μόνο η Mach-E να προσφέρει αυξημένη αυτονομία έως 610 km αλλά και ταχύτατη φόρτιση. Με μόλις 10΄ στον φορτιστή, το αυτοκίνητο μπορεί να κερδίσει έως και 119 km αυτονομίας. Και σε μόλις 45΄ η μπαταρία του είναι σε θέση να ανέβει από το 10-80%.

Ford Mustang Mach-Ε

Και εδώ ακριβώς είναι που έρχεται το σημαντικότερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου. Το γεγονός ότι μπορεί να συνδυάζει τις επιδόσεις με το σεβασμό στο περιβάλλον. Εξασφαλίζοντας μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και μηδενικές εκπομπές ρύπων, ακόμα και στη μικρότερη έκδοσή της αποδίδει 269 PS με 420 Nm ροπής, τιμές που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Πόσο μάλλον εάν επιλέξει κανείς κάποια τετρακίνητη, ισχυρότερη έκδοση ή τη Mustang Mach-E GT, των 487 PS και 860 Nm!

Με τρεις εκδόσεις και δύο μεγέθη μπαταρίας ο καθένας μπορεί να βρει τη Mustang Mach-E που του ταιριάζει και να την αποκτήσει πιο εύκολα από ποτέ και άμεσα, είτε πρόκειται για εταιρικούς πελάτες είτε για ιδιώτες.

Κι αυτό γιατί η Ford Motor Ελλάς έχει εξασφαλίσει έναν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων Mustang Mach-E και κάνει την απόκτησή της ακόμα πιο εύκολη μέσω του προγράμματος Ford Plus, από €61.552 (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους Ford Plus €2.227 -εξαιρείται η έκδοση GT), με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), χωρίς να περιλαμβάνεται η επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά.

Επιπλέον, στην προσφορά περιλαμβάνεται το πακέτο παροχών Ford Protect Electric που προσφέρει για 8 χρόνια ή 160.000 km επέκταση της εγγύησης και της συντήρησης (σ.σ.: 4 service) και ανανέωση της οδικής βοήθειας.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης του προηγμένου ηλεκτρικού της Ford με μηνιαίο μίσθωμα €399 μέσω του προγράμματος Ford Lease.

Ford Mustang Mach-Ε

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube