Δεν σταματούν οι διακρίσεις για το Opel Corsa

Δεν σταματούν οι διακρίσεις για το Opel Corsa

To Opel Corsa συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη σχέση εμπιστοσύνης που απολαμβάνει με τους πελάτες της ελληνικής αγοράς.

Opel Corsa

Έναν μήνα πριν το τέλος του 2023, το Opel Corsa συνεχίζει να κυριαρχεί στις πωλήσεις στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Το best-seller της Opel βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας, από την αρχή του 2023. Συγκεκριμένα, το Opel Corsa έχει σημειώσει 5.812 ταξινομήσεις, επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς 4,6%. Εντυπωσιακή είναι η σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022, με την αύξηση των πωλήσεων ξεπερνά το 107%.

Το Opel Corsa καρπώνεται την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή, η οποία το φέρνει στην κορυφή της αφοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας κατά το διάστημα Ιανουάριος-Νοέμβριος 2023

Opel Corsa

Επιπλέον, το δημοφιλές supermini της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχει αναδειχθεί ως το αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών, διπλασιάζοντας τις ταξινομήσεις του και κατακτώντας μερίδιο αγοράς 7%. Η εμπορική πορεία του Corsa στις εταιρικές πωλήσεις μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αξιοπιστία, οι υψηλές υπολειμματικές αξίες, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση Aftersales πανελλαδικά, αποτελούν τους παράγοντες που εξασφαλίζουν την επιτυχία του Corsa.

Η εμπορική σκυτάλη περνάει πλέον στο νέο Corsa, το οποίο σαγηνέυει με τη νέα του σχεδίαση και το πλήρως ανασχεδιασμένο, ψηφιακό cockpit. Το Corsa εισάγει πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, αφού εφοδιάζεται με πλήθος τεχνολογιών και συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα πλευρικής προστασίας, η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης και η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-LuxLED matrix.

Opel Corsa

ο Νέο Corsa βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Opel σε όλη την Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να το γνωρίσουν από κοντά και να το οδηγήσουν. Οι τιμές του νέου Corsa ξεκινούν από €17.900 για την έκδοση Edition 1.2lt 75 PS.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube