Δέκα χρόνια στην Ελλάδα για την «Πλειάδες Motors», επίσημο αντιπρόσωπο της Subaru

Δέκα χρόνια στην Ελλάδα για την «Πλειάδες Motors», επίσημο αντιπρόσωπο της Subaru

Και πρώτη εμφάνιση στη χώρα μας των Subaru Crosstrek eBoxer και Solterra.

Δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά συμπλήρωσε η «Πλειάδες Motors», επίσημος αντιπρόσωπος της Subaru στη χώρα μας. 

Από το 2013 έως σήμερα η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό υπόβαθρο για την ιαπωνική μάρκα στην Ελλάδα. 
Τον απολογισμό της δεκαετίας, αλλά και τα σχέδια για το μέλλον ανέλυσε  σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αντιπροσωπεία της Subaru στο Χαλάνδρι (Λεωφόρος Κηφισιάς 286) ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πλειάδες Motors κ. Γιάννης Χεκιμιάν, ενώ το «παρών» ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Υasunori Nakayama, ο Πρόεδρος της Subaru Ιταλίας κ. Nicola Torregiani και δεκάδες φίλοι της μάρκας.

Πλειάδες Motors

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, τα νέα Subaru Crosstrek eBoxer και Solterra, τα οποία θα λανσαριστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024.
Το πρώτο αποτελεί το διάδοχο του ΧV και τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα της Subaru με δίλιτρο e-Boxer βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, σε συνεργασία με αυτόματο κιβώτιο Lineatronic CVT και σύστημα τετρακίνησης.

Giannis Hekimian

Από την άλλη, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Solterra θα διατίθεται ως προσθιοκίνητο με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 204 ίππων ή τετρακίνητο με έναν ακόμα ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και συνδυαστική ισχύ στους 218 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις η μπαταρία είναι ιόντων λιθίου χωρητικότητας 71,4 kWh και βρίσκεται τοποθετημένη στο δάπεδο του οχήματος, προσφέροντας στο προσθιοκίνητο Solterra αυτονομία 530km και στο τετρακίνητο 460 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube