Das WeltAuto: Μεταχειρισμένα με το μικρότερο ρίσκο από την Kosmocar A.E.

Das WeltAuto: Μεταχειρισμένα με το μικρότερο ρίσκο από την Kosmocar A.E.

Τέλος στην αγωνία του καταναλωτή για το "τί κρύβει" το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θέλει να αγοράσει

Η Kosmocar A.E. βάζει τέλος στο μόνιμο και βασανιστικό ερώτημα αυτών που θέλουν να αγοράσουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που δεν είναι άλλο από το "τι κρύβεται" κάτω από το καλογυαλισμένο αυτοκίνητο που τους προσφέρεται.
 
Μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Das WeltAuto της Volkswagen δίνει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να αποκτήσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με την εμφάνιση και την ποιότητα ενός καινούργιο, την ίδια στιγμή που του εγγυάται ότι παίρνει αυτό που βλέπει. Με άλλα λόγια προσφέρει πιστοποιημένα (και εγγυημένα) αυτοκίνητα τόσο για τη συνολικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκονται όσο και για τη λειτουργία τους. 
 
Μάλιστα, το πρόγραμμα προχωρά ακόμη περισσότερο και χωρίζει τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει.
Η πρώτη κατηγορία είναι η Platinum και περιλαμβάνει αυτοκίνητα ηλικίας έως 2 ετών και έως 30.000 χιλιόμετρα. Η δεύτερη είναι η Gold (από 2 έως 5 ετών και μέχρι 70.000 χιλιόμετρα) και και η τρίτη είναι η Silver  με αυτοκίνητα από 5 μέχρι 7 ετών και έως 120.000 χιλιόμετρα. 
Κάθε αυτοκίνητο (που δεν είναι μόνον VW ή Audi) για να φτάσει να πληροί τα αυστηρά κριτήρια του προγράμματος Das WeltAuto πρέπει να υποβληθεί σε εξονυχιστικό έλεγχο 110 σημείων και στη συνέχεια παίρνει εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση κινητικότητας.
 
Όσοι θέλουν λοιπόν να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο με τις παραπάνω εγγυήσεις ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο μπορούν να επισκεφθούν την πρώτη έκθεση Das WeltAuto στην οδό Πειραιώς 7, Μοσχάτο (τηλ. 210 9981156, 9981167), ενώ ως το τέλος του 2014 θα έχουν λειτουργήσει άλλες δύο παρόμοιες εκθέσεις στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube