Audi: Πρωτιά στις πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων το 2013

Audi: Πρωτιά στις πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων το 2013

Την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία της Ελληνικής αγοράς κατέκτησε η Audi και το 2013 – για 3η συνεχόμενη χρονιά - με 1.864 ταξινομήσεις αυτοκινήτων.

Την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία της Ελληνικής αγοράς κατέκτησε  η Audi  και το 2013 – για 3η συνεχόμενη χρονιά - με 1.864 ταξινομήσεις αυτοκινήτων.

Ταυτόχρονα  η Audi κατάφερε να αυξήσει το μερίδιό της καταλαμβάνοντας το 3,2% της συνολικής αγοράς. Πρωταγωνιστές στην επιτυχία αυτή ήταν κυρίως τα μοντέλα Q3, το A3 και το νεοαφιχθέν A3 sport sedan,  το Α1, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας: Q5, Α4, Α5, Α6, ΤΤ, Q7, A7 και Α8.

Παράλληλα να σημειώσουμε ότι η Audi παρέδωσε 1.575.500 αυτοκίνητα στους πελάτες της παγκόσμια, πραγματοποιώντας ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων με αύξηση που άγγιξε το 8,3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία της Kosmocar – Audi είναι η επιλογή της ως Μέγα Χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας, βάσει της οποίας ανέλαβε τις μετακινήσεις των ευρωπαίων πολιτικών με ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση και τεχνολογία αιχμής μέσω της παραχώρησης στο Υπουργείο Εξωτερικών, 45 συμβατικών αυτοκινήτων Audi A8 και Α6 αλλά και κάποιων θωρακισμένων  εκδόσεων των μοντέλων καθώς επίσης και ενός υποστηρικτικού στόλου 24 οχημάτων Audi μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Audi κ. Δημήτρης Καββούρης, “Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που για μια ακόμη φορά κατέταξαν την Audi πρώτη στην προτίμησή τους στην πολυτελή κατηγορία. Η Audi θα συνεχίσει να παρέχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων, τη μεγαλύτερη ωφέλεια σε σχέση με την τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής, κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, οικονομίας, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης, παραμένοντας πάντα προσηλωμένη στο να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της.”

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube