Απόκτησε τώρα το VW Tiguan από €255 το μήνα και επιτόκιο 3,9%

Απόκτησε τώρα το VW Tiguan από €255 το μήνα και επιτόκιο 3,9%

Ένα από τα πιο καλοπουλημένα SUV της ελληνικής αγοράς, το VW Tiguan, μπορεί τώρα να γίνει δικό σας με €28.900 και πολύ χαμηλό επιτόκιο, που ανέρχεται στο 3,9%.

VW Tiguan

Η απόκτηση του VW Tiguan, ενός από τα πιο ολοκληρωμένα και πληθωρικά σε επίπεδο άνεσης, εξοπλισμού και τεχνολογίας C-SUV της ελληνικής αγοράς, έγινε ακόμα ευκολότερη με το κόστος του να ξεκινάει από τα μόλις €28.900. Τιμή που συνοδεύεται μάλιστα από την ευέλικτη και προνομιακή χρηματοδότηση για έως 48 μήνες, Auto Credit.

Μέσω του χρηματοδοτικού αυτού προγράμματος, μπορείς να αποκτήσεις το δημοφιλέστατο SUV, με μηνιαία δόση που ξεκινά από τα €255 και επιτόκιο μόλις 3,9%, τιμή που αφορά την βασική έκδοση 1.5 TSI 130 PS ACT EVO Life.

Τα ευέλικτα προνόμια του χρηματοδοτικού προγράμματος Auto Credit (σταθερό επιτόκιο 3,9%, διάρκεια χρηματοδότησης 24, 36 ή 48 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή 10%, προστασία αποπληρωμής δανείου) ισχύουν μέχρι της 30/12.

Η άκρως συμφέρουσα χρηματοδότηση Auto Credit, για την απόκτηση της εισαγωγικής έκδοσης του VW Tiguan από €255 το μήνα και επιτόκιο 3,9% ισχύει μέχρι της 30/12

VW Tiguan

Μπορεί λοιπόν η VW να κάνει εκπτώσεις ως προς το χρηματοδοτικό, δεν κάνει όμως καμία «έκπτωση» γύρω από την ποιότητα και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Το Tiguan από το 2007, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα best-seller της ελληνικής αγοράς, όχι μόνο λόγω του μοναδικού του ντιζάιν και τις κορυφαίας ποιότητας, αλλά και λόγω της υψηλής τεχνολογίας του και της πλήρης γκάμας κινητήριων συνόλων.

Οι επιλογές ξεκινούν με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 TSI σε ισχύ 130 PS και συνεχίζονται με την ίσως ιδανικότερη για τη χώρα μας, έκδοση 150 PS του ίδιου κινητήρα που μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο (εξαιρετικό σε αίσθηση και λειτουργία DSG εφτά σχέσεων), προσφέροντας ισορροπία σε επίπεδο επιδόσεων και κατανάλωσης. Με την τελευταία να κυμαίνεται στα μόλις 5,7 lt/100 km. Ο δίλιτρος TSI θα υπερκαλύψει τα θέλω όσων αναζητούν υψηλές επιδόσεις είτε με τους 190 PS είτε στην ακόμα ισχυρότερη έκδοση των 245 PS.

VW Tiguan

Την ίδια ισχύ προσφέρει και η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση eHybrid, μόνο που εδώ η δύναμη έρχεται από το πάντρεμα του βενζινοκινητήρα 1.4 TSI με έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 13 kWh. Συστατικά που του επιτρέπουν να συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με μέση κατανάλωση μόλις 1,4 l/100 km και τη δυνατότητα να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 55 km.

Τις επιλογές στα συστήματα κίνησης ολοκληρώνει ο ολιγαρκής σε καύσιμο ντίζελ 2.0 TDI που είναι διαθέσιμος με 122 , 150 ή 200 PS και αυτόματο DSG κιβώτιο στις δυο ισχυρότερες εκδόσεις.

Από εκεί και πέρα μια πλειάδα τεχνολογικών συστημάτων διατηρούν το Tiguan στην κορυφή της κατηγορίας του. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι προβολείς IQ.LIGHT - LED matrix. Μία συστοιχία 24 LED σε κάθε μονάδα χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση διαφόρων λειτουργιών φωτισμού στο δρόμο, μερικές από τις οποίες είναι διαδραστικές. Το Tiguan διαθέτει επίσης δυναμικά φλας LED ενσωματωμένα στους IQ.LIGHT - LED matrix προβολείς και πίσω φωτιστικά σώματα LED.

VW Tiguan

Τα νέα συστήματα ελέγχου και ψυχαγωγίας με τη σειρά τους, λειτουργούν με ψηφιακά πάνελ αφής αντί για κουμπιά και χειριστήρια, ενώ το στάνταρ τριζωνικό σύστημα αυτόματου κλιματισμού «Air Care» Climatronic συμβάλει και αυτό στην κορυφαία άνεση που απολαμβάνουν όλοι οι επιβάτες στην πολυτελή καμπίνα. Για τους πιο απαιτητικούς, οι παραπάνω εμπειρία μπορεί να απογειωθεί ακουστικά χάρη στο προαιρετικό premium ηχοσύστημα της Harman Kardon, με δέκα ηχεία και 480 Watt.

Την τεχνολογική υπεροχή του στα C-SUV ολοκληρώνει το υπερπλήρες μπουκέτο ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού IQ.DRIVE, με πληθώρα συστημάτων όπως το Multi-collision Brake, το Front Assist με City Emergency Braking και προστασία πεζών, το Lane Assist και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας, το VW Tiguan ή οποιοδήποτε άλλο από τα αγαπημένα σας μοντέλα VW δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube