node/35635

Από €21.800 το νέο DS 3 Crossback

Η ολόφρεσκη πρόταση της DS στα B-SUV ξεκινάει να διατίθεται στη χώρα μας, με πλήρη γκάμα και πολυτελή εξοπλισμό από τη βάση της γκάμας.

Το μικρό SUV της DS διατίθεται σε τρεις εκδόσεις βενζίνης και δύο πετρελαίου. Ουσιαστικά, κινητήρες είναι μόνο δύο σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος. Ο 1.2 PureTech βενζίνης αποδίδει 100 ή 130 PS, καθώς και 155 PS, σε μια νέα έκδοση που αποτελεί την ισχυρότερη μέχρι σήμερα εκδοχή του.

Στην ντίζελ γκάμα ο 1.5 BlueHDi αποδίδει 100 ή 130 PS. Όλοι οι κινητήρες είναι σύμφωνοι με το πρωτόκολλο Euro6.2, ενώ χειροκίνητο κιβώτιο -έξι σχέσεων- διατίθεται μόνο για τις εκδόσεις των 100 PS (βενζίνης και πετρελαίου).

Οι πιο ισχυρές -τουλάχιστον προς το παρόν- διατίθενται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο. Αφενός έτσι τονίζεται ο premium χαρακτήρας του μοντέλου, αφετέρου καλύπτονται πλήρως τα ζητούμενα των αγοραστών της κατηγορίας. Η εταιρεία αναφέρει πως η κάλυψη αυτή φτάνει το 98%.

DS 3 Crossback

Επιπλέον, οι κινητήρες είναι εξελιγμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν χαμηλό κόστος χρήσης αλλά και συντήρησης, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία της DS σε βάθος χρόνου 5ετίας είναι χαμηλότερο από των βασικών ανταγωνιστών.

Υπάρχουν επίσης τρία επίπεδα εξοπλισμού: Το βασικό Chic, το Be Chic -που αναμένεται το πιο δημοφιλές- και το πλούσιο So Chic. Η σημαντική πληροφορία ωστόσο, είναι πως ακόμα και για τη βασική έκδοση τα premium στοιχεία εξοπλισμού είναι παρόντα τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και άνεσης.

Για παράδειγμα, υπάρχει στάνταρ ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, έξυπνο σύστημα προσαρμογής ταχύτητας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και πίσω πλευρικοί αερόσακοι.

Επίσης, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι οι αναδυόμενες χειρολαβές χρωμίου στο αμάξωμα (εμπρός και πίσω), οι εξωτερικοί καθρέφτες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, το κεντρικό υποβραχιόνιο, ο έγχρωμος ψηφιακός πίνακας οργάνων 7”, τα χειριστήρια αφής στην κεντρική κονσόλα και το ηχοσύστημα με οθόνη αφής.

DS 3 Crossback

Για τον κινητήρα 1.2 PureTech των 100 PS, η έκδοση Chic ξεκινάει από τις €21.800, ενώ η Be Chic φτάνει τις €24.900. Για την έκδοση με τους 130 PS και το αυτόματο 8άρι κιβώτιο βασικό επίπεδο εξοπλισμού είναι το Be Chic με €26.850, ενώ κορυφαίο το So Chic των €30.650. Με τον ίδιο εξοπλισμό διατίθεται και η έκδοση των 155 PS, στις €31.850 και €33.500 αντίστοιχα.

H τιμή για τον κινητήρα 1.5 BlueHDi 100 τέλος, ξεκινάει από τις €25.900 για το επίπεδο εξοπλισμού Chic ενώ για το Be Chic από τις €26.900. Λίγη υπομονή χρειάζεται μόνο για την έκδοση 1.5 BlueHDi 130 ΕΑΤ8, οι τιμές της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το dsautomobiles.gr ή την έκθεση της εταιρείας στη Λ. Κηφισίας 240-242, στο Χαλάνδρι.

node/39099

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Η νέα πρόταση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Mercedes-Benz ονομάζεται Welcome Tomorrow –γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Welcome Tomorrow: Νέα χρηματοδοτικά από τη Mercedes-Benz

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η ελευθερία να πάμε όπου θέλουμε, οι αφορμές να γιορτάσουμε ξανά, η δυνατότητα να ονειρευτούμε, η ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου… Γι’ αυτό η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow!  

Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες χρηματοδοτικές προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσει στο όποιο αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την 1η δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει από τις 8 Ιουνίου 2020.

Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον 1ο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ή επικοινωνήστε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.

[Δελτίο Τύπου Mercedes-Benz]

TAGS
node/39098

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα για το Nissan σας, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια, αλλά και την οικονομία.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Nissan All Clear Service: Φροντίδα και οικονομία

Με κεντρικό σύνθημα «Αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να τονίσει, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, τη σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας και στο After Sales Service, αυτή την περίοδο που διανύουμε τη φάση της αποκλιμάκωσης της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει :
• ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 24 Σημείων
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό σημείο, με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.  

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα All Clear Service, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Nissan

[Δελτίο Τύπου Nissan]

TAGS