Από € 19.110 το ανανεωμένο Opel Insignia

Από € 19.110 το ανανεωμένο Opel Insignia

Στις εκθέσεις βρίσκεται η ανανέωμενη έκδοση του Opel Insignia

Άρχισε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του ανανεωμένου Opel Insignia. Το μεσαίο οικογενειακό της Opel υπέστη αλλαγές σε αρκετούς τομείς, όπως βελτιωμένους κινητήρες και αεροδυναμική, αναβαθμισμένο εξοπλισμό και προσεγμένη εργονομία.

Οι εκδόσεις αμαξώματος παραμένουν τρεις (4θυρο, 5θυρο και Sports Tourer), ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα (Insignia, Business, Edition και Cosmo).

Από πλευράς κινητήρων, η γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και LPG, όλοι τούρμπο. Ο βασικός βενζινοκινητήρας είναι 1,4 λίτρων με απόδοση 140 ίππους, και ακολουθεί ο νέος 1.6 SIDI με 170 ίππους που μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η έκδοση LPG χρησιμοποιεί τον 1,4 τούρμπο των 140 ίππων και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις είναι τρεις, όλες με 2λιτρο τουρμποντίζελ CDTI, με την βασική να αποδίδει 140 ίππους. Ακολουθεί η έκδοση με τους 163 ίππους και στην κορυφή βρίσκεται ο διτούρμπινος με τους 195 ίππους που προσφέρεται και σε έκδοση με τετρακίνηση.

Η τιμή για τις 4θυρες και 5θυρες εκδόσεις ξεκινά από τις 19.110 ευρώ, ενώ για την Sports Tourer από τις 20.710 ευρώ, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης και πάντα με τον βασικό βενζινοκινητήρα 1.4 T.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube