Από 8.990 ευρώ το ανανεωμένο Nissan Micra

Από 8.990 ευρώ το ανανεωμένο Nissan Micra

Το ανανεωμένο Nissan Micra ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα και στην χώρα μας.

Σε ανακοίνωση των τιμών και επιπέδων εξοπλισμού για το ανανεωμένο Nissan Micra προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρείας.

Αναλυτικότερα, το ανανεωμένο Micra προσφέρεται με τον 3κύλινδρο 1.2 κινητήρα των 80 ίππων που χρησιμοποιούσε και η προανανέωσης γενιά. Συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ στον έξτρα εξοπλισμό προσφέρεται και αυτόματο CVT. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία, Motiva, Acenta, Techna, με την βασική Motiva να διαθέτει 6 αερόσακους, ESP, κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ράδιο CD με MP3 και Aux.

Η αμέσως πλουσιότερη Acenta προσφέρει ακόμα αυτόματο κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, αισθητήρας βροχής, δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος.

Η κορυφαία Techna περιλαμβάνει ότι και η Acenta με επιπλέον το νέο σύστημα πλοήγησης Nissan Connect με οθόνη αφής 5,8”, keyless entry, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου, παρκοραντάρ και ζάντες αλουμινίου 15”.

Η τιμή της βασικής έκδοσης έχει καθοριστεί στις 8.990 ευρώ σε συνδυασμό με έκπτωση και όφελος απόσυρσης.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube