Από 27.170 ευρώ το νέο Honda CR-V

Από 27.170 ευρώ το νέο Honda CR-V

Το νέο ιαπωνικό SUV προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού.

Σε ανακοίνωση αναλυτικού τιμοκαταλόγου για το νέο Honda CR-V προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία.

Πιο αναλυτικά, το νέο CR-V προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα, μία βενζίνης και μία πετρελαίου, με την βενζινοκίνητη να διαθέτει τετρακίνηση. Η προσθιοκίνητη πετρελαιοκίνητη έκδοση φέρει τον αλουμινένιο 1.6 των 120 ίππων και των 30,6 kgm ροπής που συνδυάζεται αποκλειστικά με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Ο κινητήρας βενζίνης που συνδυάζεται με τετρακίνηση είναι δύο λίτρων με απόδοση 155 ίππους και μπορεί να εφοδιαστεί, στο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων με επιπλέον επιβάρυνση 1.600 ευρώ. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι η πετρελαιοκίνητη έκδοση μπορεί να εισέρχεται καθημερινά στον πράσινο δακτύλιο χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2 (119 gr/km).

Τα επίπεδα εξοπλισμού που εφοδιάζουν και τις δύο εκδόσεις κινητήρα είναι δύο. Το βασικό Comfort περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της ευστάθειας (VSC), υποβοηθούμενο τιμόνι που συνεργάζεται με το VSC (Motion-Adaptive Electric Power Steering) και ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας τρέιλερ (TSA), Hill Start Assist, cruise control, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ενεργά προσκέφαλα, υποδοχές ISO Fix, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού με ηλεκτρική ρύθμιση της οσφυϊκής υποστήριξης, ζάντες αλουμινίου 17” και ράδιο CD με χειριστήρια στο τιμόνι και θύρες USB και Aux-in.

Η πλουσιότερη έκδοση Elegance προσφέρει επιπλέον της Comfort δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αισθητήρα βροχής και φώτων, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, συναγερμό, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, 2 ηχεία (6 συνολικά), σύνδεση Bluetooth και προβολείς ομίχλης.

Η τιμή πώλησης της βασικής πετρελαιοκίνητης έκδοσης Comfort ανέρχεται στις 27.170 ευρώ και για την πλουσιότερη Elegance στις 28.470 ευρώ, ενώ για τις αντίστοιχες βενζινοκίνητες τετρακίνητες εκδόσεις η τιμή είναι 32.100 και 37.500 ευρώ, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube