Από 26.960 ευρώ το νέο Nissan X-Trail

Από 26.960 ευρώ το νέο Nissan X-Trail

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση της νέας γενιάς του Nissan X-Trail.

Σε ανακοίνωση τιμών και επιπέδων εξοπλισμού για το νέο X-Trail προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan.

Πιο αναλυτικά, το νέο ιαπωνικό SUV προσφέρεται σε μία έκδοση κινητήρα, αυτή με τον 1.6 dCi των 130 ίππων και των 32,6 kgm ροπής που συνδυάζεται, είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο CVT X-Tronic (+ € 1.900). Σε περίπτωση που θέλετε τετρακίνηση (+ € 2.400) θα πρέπει να καταφύγετε σε έκδοση με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ όλες οι εκδόσεις μπορούν να εφοδιαστούν και με τρίτη σειρά δύο καθισμάτων (+ € 800). Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι εκδόσεις μπορούν να εισέρχονται καθημερινά στον πράσινο δακτύλιο, μιας και εκπέμπουν κάτω από 140 gr/km CO2.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα: Energy, Acenta, Acenta Con και Techna. Το βασικό Energy εφοδιάζει μόνο τα δικίνητα με το χειροκίνητο κιβώτιο και περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ESP, Hill Start Assist, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, cruise control, ISOFIX, σύστημα stop/start, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση τιμόνι, συρόμενο πίσω κάθισμα, πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 5” και υπολογιστή ταξιδίου, ηχοσύστημα RCD MP3 με σύνδεση Bluetooth και Aux, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 17” και αεροτομή οροφής.

Η αμέσως πλουσιότερη έκδοση Acenta περιλαμβάνει ακόμα το Nissan Safety Shield, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, 6 ηχεία, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες βροχής και φώτων, φιμέ πίσω τζάμια και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να εξοπλιστεί και με το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Nissan Connect με επιπλέον κόστος 1.200 ευρώ.

Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού ονομάζεται Techna και περιλαμβάνει επιπλέον της Acenta, πρόσθετα συστήματα ασφάλειας στο Nissan Safety Shield, το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Nissan Connect με οθόνη αφής 7” και θύρες USB και Aux, κάμερα οπισθοπορείας, Around View Monitor, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, γυάλινη οροφή ηλεκτρικά ανοιγόμενη, προβολείς Bi-LED και ζάντες αλουμινίου 19”.

Τέλος, το μεταλλικό χρώματα χρεώνεται σε όλες τις εκδόσεις 530 ευρώ, ενώ επισυνάπτεται και ο πλήρης τιμοκατάλογος του μοντέλου.



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube