Από 25.850 ευρώ το νέο Seat Leon Cupra 280

Από 25.850 ευρώ το νέο Seat Leon Cupra 280

Η κορυφαία έκδοση του Seat Leon έρχεται στην χώρα μας μόνο στην έκδοση των 280 ίππων.

Στις εκθέσεις την εγχώριας αντιπροσωπείας της Seat βρίσκεται η κορυφαία έκδοση CUPRA του νέου Leon.

Το νέο Seat Leon Cupra έρχεται στη χώρα μας μόνο στην έκδοση με τους 280 ίππους, υπάρχει και έκδοση με 265 ίππους, και προσφέρεται τόσο με το 3θυρο (SC) όσο και με το 5θυρο αμάξωμα.

Ο κινητήρας που εφοδιάζει την κορυφαία αυτή έκδοση είναι ο 2.0 TSI με απόδοση 280 ίππους και 35,7 kgm ροπής και συνδυάζεται με χειροκίνητο ή ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG (+2.000 ευρώ) έξι σχέσεων.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας της έκδοσης CUPRA 280 του νέου Leon είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας ακόμα ζάντες αλουμινίου 19”, εμπρός μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (Dynamic Chassis Control), σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητό λόγο (Progressive Steering), Full LED εμπρός φώτα και CUPRA Drive Profile με τρία προγράμματα (Comfort, Sport και CUPRA) που επηρεάζουν την απόκριση του γκαζιού, την σκληρότητα της ανάρτησης, το βάρος του τιμονιού και την ταχύτητα των αλλαγών του DSG, όταν είναι εφοδιασμένο με αυτό.

Η τιμή, σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης και την προσφορά των 500 ευρώ, έχει οριστεί στα 25.850 ευρώ για την 3θυρη SC έκδοση και στα 26.200 ευρώ για την 5θυρη.

[Πηγή: Seat]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube