Από 19.470 € το Chevrolet Trax - Όλος ο τιμοκατάλογος και οι εκδόσεις

Από 19.470 € το Chevrolet Trax - Όλος ο τιμοκατάλογος και οι εκδόσεις

Aκόμη πιο φθηνό από ότι περιμέναμε το μικρό SUV της Chevrolet

Δύναμη, ευελιξία, μοντέρνος σχεδιασμός, μικρές εξωτερικές διαστάσεις αλλά πλούσιοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Chevrolet Trax. Σε όλα αυτά έρχεται τώρα να προστεθεί και το χαρακτηριστικό της δελεαστικής τιμής και ιδού πως το πακέτο ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Trax είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Chevrolet, ενώ παράλληλα συνεχίζει επάξια την ιστορία που έχει η Chevrolet στην κατασκευή των SUVs η οποία πηγαίνει βαθιά πίσω στο χρόνο, στο 1935, όταν η εταιρία δημιούργησε το Suburban. Είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο SUV το οποίο θα πωλείται σε 30 χώρες στον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα θα αρχίσει να διατίθεται στο τέλος του μήνα.  

Το Trax διατίθεται με τρεις, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, κινητήρες και σύστημα AWD κατ' επιλογή. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.4 λίτρων, έναν βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων και έναν turbo-diesel κινητήρα 1.7 λίτρων. Οι εκδόσεις με χειροκίνητη μετάδοση διατίθενται με τη λειτουργία Start & Stop. Ο turbo-diesel κινητήρας 1.7 λίτρων προσφέρεται και με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το σύστημα AWD είναι διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τον turbo 1.4 λίτρων βενζινοκινητήρα ή τον 1.7 λίτρων turbo-diesel κινητήρα.

CHEVROLET TRAX
T
ιμές (με απόσυρση):
• 1.6 lt LS FWD - 19.470 €
• 1.6 lt LT FWD - 20.970 €
• 1.4T lt LT 6MT AWD - 21.940 €
• 1.7 lt Diesel LT A/T FWD - 25.350 €
• 1.7 lt Diesel LT 6MT AWD - 26.500 €

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube