Από 12.990 ευρώ το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star

Από 12.990 ευρώ το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του ανανεωμένου μικρού της Mitsubishi.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων για το ανανεωμένο της μικρό μοντέλο προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors.

To ανανεωμένο Space Star έχει επανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος (προφυλακτήρες και καπό) με αποτέλεσμα να μεγάλωσει σε μήκος και να «παίζει» εμπορικά ανάμεσα σε δύο κατηγορίες, αυτές των μίνι και σουπερμίνι. Ανασχεδιασμένα είναι και τα φώτα εμπρός και πίσω, ενώ νέα είναι και η σχεδίαση των στάνταρ τροχών αλουμινίου.

Η μία και μοναδική έκδοση κινητήρα που το εφοδιάζει είναι αυτή με τον 3κύλινδρο 12βάλβιδο 1.2 MIVEC με απόδοση 80 ίππων και 10,8 kgm ροπή. Συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή το «φρεσκαρισμένο» CVT, με τις εκπομπές CO2 στην πρώτη περίπτωση να φτάνουν τα 100 gr/km και στην δεύτερη τα 99 gr/km.

Ένα είναι και το επίπεδο εξοπλισμού, το Intense, που είναι πλούσιο και περιλαμβάνει έξι αερόσακους, ESP, Hill Start Assist, cruise control, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα stop/start, σύστημα εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί, εμπρός προβολείς HID με θέσης τύπου LED, πίσω φώτα τύπου LED, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρα βροχής και φώτων, κάθισμα οδηγού και συνοδηγού ρυθμιζόμενα σε ύψος, δερμάτινο τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέφτες, ράδιοCD με DAB και θύρες USB και AUX, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 15” κ.α.

Η τιμή για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο έχει καθοριστεί στα € 12.990 και για αυτήν με το CVT στα € 14.350.

Για να δείτε αναλυτικά τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Mitsubishi Space Star, ανοίξτε ή κατεβάστε τα επισυναπτόμενα αρχεία PDF που ακολουθούν.

[Πηγή: Mitsubishi Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube