Από 12.797 ευρώ το Ford B-MAX

Από 12.797 ευρώ το Ford B-MAX

Νέα τιμολογιακή πολιτική από την Ford για το μικρό της πολυμορφικό.

Το Ford B-MAX αμέσως μετά το λανσάρισμά του αναδείχτηκε το δημοφιλέστερο μικρό πολυμορφικό όχημα στην Ευρώπη, με μερίδιο 15,8% στην κατηγορία (MAV).

Οι Ευρωπαίοι αγόρασαν περισσότερα από 38.000 B-MAX το πρώτο εξάμηνο του 2013, ανεβάζοντάς το στην πρώτη θέση της κατηγορίας του στις αγορές της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου το δεύτερο τρίμηνο.

Πάνω από το 80% των νέων B-MAX πουλήθηκε με Ford SYNC και Emergency Assistance, το 43% με κινητήρα Ford 1.0 EcoBoost και το 22% με Active City Stop.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του B-MAX είναι ο μεγάλος χώρος αποσκευών, η ποιότητα κατασκευής και υλικών και οι προηγμένοι κινητήρες.

Ο 1.0 EcoBoost βενζινοκινητήρας της Ford Motor Company ανακηρύχθηκε δύο συνεχόμενες χρονιές «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς» για το 2013 και 2014 και παραμένει στην κορυφή του ενδιαφέροντος των ειδικών διεκδικώντας ξανά την διάκριση για το 2015. Ακόμα, ο συγκεκριμένος κινητήρας προσφέρει τη μικρότερη κατανάλωση βενζίνης στην κατηγορία του.

Το Ford B-MAX υιοθετεί το μοναδικό Easy Access Door System με μηχανισμό εμπρός θυρών (με μεντεσέδες) και συρόμενες πίσω πόρτες. Αυτές ενσωματώνουν τις κεντρικές κολόνες του αμαξώματος διευκολύνοντας την πρόσβαση σε επιβάτες και αποσκευές.

Επίσης, ανάμεσα στα προηγμένα χαρακτηριστικά του είναι η Rear View Camera και η τεχνολογία MyKey - αποκλειστικότητα της Ford.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει το νέο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost και τον 1.6 TDCi diesel, και οι δύο με κορυφαίες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

«Γνωρίζαμε ότι με το νέο B-MAX είχαμε ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο στα χέρια μας, κυρίως λόγω του Ford Easy Access Door System που οι πελάτες αξιοποιούν καθημερινά με νέους τρόπους. Το μοναδικό μίγμα ευρηματικής σχεδίασης και ευφυούς τεχνολογίας του B-MAX έχει αλλάξει τις προσδοκίες των πελατών από ένα μικρό αυτοκίνητο» δήλωσε ο κ. Νίκος Νοταράς, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς.

Το B-MAX βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών σύγκρουσης Euro NCAP. Επιπλέον, το αυτοκίνητο προσφέρει την τεχνολογία Ford MyKey, πρωτιά για τη βιομηχανία, που επιτρέπει στους γονείς να θέτουν περιορισμούς σε νεαρούς οδηγούς, προάγοντας έτσι την ασφάλεια.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι τέσσερις, με την τιμή για το βασικό Ford B-MAX 1.4 των 90 ίππων να είναι 12.797 ευρώ σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης και για τα 1.0 EcoBoost 100 PS και 1.6 TDCi 95 PS να είναι 14.208 και 16.720 ευρώ αντίστοιχα, πάντα με τις ίδιες προϋποθέσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία Excel.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube