Από 10.870 ευρώ το Kia Picanto LPG

Από 10.870 ευρώ το Kia Picanto LPG

Το "μικρό" της Kia εκτός από οικονομικο στην κτήση, γίνεται ακόμη πιο οικονομικό και στην χρήση

Το Kia Picanto bi-fuel LPG με τον κινητήρα των 3 κυλίνδρων και του ενός λίτρου είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα και μάλιστα σε δύο εκδόσεις.

Πρόκειται για τη νέα έκδοση του Picanto που αποδίδει ισχύ  67 ίππων και συνδυάζει βενζίνη και υγραέριο, πετυχάινοντας μικτή κατανάλωση 6,2 λίτρων/100 χλμ.και εκπομπές ρύπων 100γρμ/χλμ. στην λειτουργία του κινητήρα LPG, κάτι που συνεπάγεται μηδεμικά τέλη κυκλοφορίας. 
 
Το Picanto LPG θα διατίθεται στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις: Picanto 1.0 City LPG με αιρ-κοντίσιον, έξι αερόσακους, αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, RCD/MP3 με θυρα USB, ηλεκτρικοί και  θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, με τιμή 10.870 ευρώ με απόσυρση καθώς και Picanto 1.0 Uptown LPG με επιπλέον εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, σύστημα Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, με τιμή από 11.350 ευρώ με απόσυρση.
 
Στην έκδοση LPG η Kia παρέχει 7 έτη εργοστασιακή εγγύηση όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και diesel  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube