Ανανεωμένο Chevrolet Spark από € 6.990

Ανανεωμένο Chevrolet Spark από € 6.990

Σε ανακοίνωση των τιμών για το ανανεωμένο Spark προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Chevrolet.

Εξωτερικά, οι αλλαγές που υπέστη το Spark επικεντρώνονται στους νέους προφυλακτήρες, στη μάσκα και στα νέα φώτα, με το τρίτο πίσω φανάρι stop να μετακομίζει στην πτέρυγα της οροφής. Στο εσωτερικό, εκτός από τις νέες ταπετσαρίες, επανασχεδιάστηκε ελαφρώς και η κεντρική κονσόλα με αποτέλεσμα να αποκτήσει περισσότερες και χρηστικότερες θήκες.
Οι κινητήρες που απαρτίζουν την γκάμα του είναι οι ίδιοι του 1,0 και των 1,2 λίτρων, με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και 16 βαλβίδες, ενώ αποδίδουν 68 και 82 ίππους αντίστοιχα. Επίσης, πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 και συνδυάζονται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο.
Τα επίπεδα εξοπλισμού που εφοδιάζουν την έκδοση κινητήρα με τον 1.0 είναι τέσσερα (LS Minus, LS, LS Plus και LT), ενώ η έκδοση με τον 1.2 εξοπλίζεται με ένα (LTZ). Κοινός τόπος όλων των εκδόσεων είναι οι έξι αερόσακοι, το ABS, το υποβοηθούμενο τιμόνι, το αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, οι υποδοχές παιδικού καθίσματος ISOFIX, οι προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, η πίσω πτέρυγα και το ράδιο-CD με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3 και θύρα USB. Επίσης, το σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC) μπορεί να εφοδιάσει όλες τις εκδόσεις με επιπλέον κόστος 410 ευρώ.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκδόσεις επωφελούνται έκπτωσης που ανάλογα με την έκδοση κυμαίνεται από 900 έως 1.500 ευρώ.

Εξοπλισμός
LS Minus αερόσακοι μετωπικοί, πλευρικοί και οροφής, ABS, υποβοηθούμενο τιμόνι, αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα, υποδοχές παιδικού καθίσματος ISOFIX, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, πίσω αεροτομή, ράδιο CD MP3 με θύρα USB και 4 ηχεία
LS (επιπλέον της LS Minus) κλιματισμός, εταζέρα χώρου αποσκευών
LS Plus (επιπλέον της LS) εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα
LT (επιπλέον της LS Plus) πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, υπολογιστής ταξιδίου, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, μεγαλύτερη πίσω αεροτομή, ζάντες αλουμινίου 14”
LTZ (επιπλέον της LT) αυτόματος κλιματισμός, δερμάτινη επένδυση τιμονιού, ρυθμιζόμενη σε ύψος ζώνη οδηγού, προβολείς ομίχλης προβολικής εστίασης, δίχτυ στο χώρο αποσκευών, σπορ προφυλακτήρες και πλαϊνά μαρσπιέ, ζάντες αλουμινίου 15”

Τιμή / Τιμή με έκπτωση και απόσυρση1.0 68 PS1.2 82 PS

LS Minus

€ 8.480 / € 6.990-
LS€ 8.980 / € 7.490-
LS Plus€ 9.750 / € 7.950-
LT€ 10.750 / € 8.920-
LTZ-€ 11.980 / € 9.800

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube