Αναλυτικός τιμοκατάλογος Renault Kadjar

Αναλυτικός τιμοκατάλογος Renault Kadjar

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και οι εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρα του νέου γαλλικού crossover.

Σε ανακοίνωση τιμών και εκδόσεων για το νέο μεσαίο crossover, προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν περίπου δύο εβδομάδες, η τιμή εκκίνησης για το νέο Renault Kadjar είναι τα 20.850 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά την μοναδική βενζινοκίνητη έκδοση στην γκάμα, την TCe 130 με τούρμπο κινητήρα 1,2 λίτρων, στην βασική έκδοση εξοπλισμού Authentic. Οι υπόλοιπες εκδόσεις που εξοπλίζουν την συγκεκριμένη έκδοση κινητήρα είναι οι Expression, Dynamic και Bose, έχοντας παράλληλα και την δυνατότητα να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο (στάνταρ στην Bose).

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον 1.5 dCi των 110 ίππων και τον 1.6 dCi των 130, με τον 1.5 να μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο, αλλά να μην έχει την δυνατότητα τετρακίνησης που έχει ο μεγαλύτερος 1.6 κινητήρας. Η τιμή εκκίνησης για τον 1.5 με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Authentic έχει καθοριστεί στα 22.340 ευρώ, ενώ για τον 1.6 στην έκδοση Expression στα 29.560 (4x2). Όσοι επιθυμούν τετρακίνηση θα πρέπει να υπολογίσουν επιπλέον 2.860 ευρώ για την βασική έκδοση εξοπλισμού (+2.690 για την Dynamic και +2.890 για την Bose).

Για να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις εκδόσεις του νέου Renault Kadjar, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο Excel.

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube