Ανακοινώθηκαν οι τιμές του ανανεωμένου Ford Puma στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του ανανεωμένου Ford Puma στην Ελλάδα

Το ανανεωμένο Ford Puma ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα, με την Ford Motor Ελλάς να ανακοινώνει τις τιμές του.

Ford Puma

Το Ford Puma, το δημοφιλές B-SUV του Μπλε Οβάλ αφού ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο προηγμένο τεχνολογικά ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα, με τις τιμές του να γίνονται γνωστές.

Η νέα γενιά Ford Puma, του δημοφιλέστερου σε πωλήσεις μοντέλο στην πλούσια σε προτάσεις γκάμα αυτοκινήτων της αμερικανικής εταιρείας, έρχεται με ακόμα περισσότερο δυναμισμό και μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς να υποστηρίξει τους πελάτες στην απαιτητική κατηγορία B-SUV.

Το ανανεωμένο Ford Puma ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά από τις €26.665

Ford Puma

Από σήμερα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να παραγγείλουν την νέα γενιά Puma σε εκδόσεις που τροφοδοτούνται με τον προηγμένο κινητήρα βενζίνης 1.0 EcoBoost Hybrid της Ford με απόδοση 125 PS, 155 PS και 170 PS, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή με το αυτόματο 7άρι κιβώτιο Powershift.

Η Ford, ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, φρόντισε να δημιουργήσει ένα B-SUV με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα από μία γκάμα τεσσάρων εκδόσεων εξοπλισμού που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και απαίτηση, έτσι ώστε όλοι οι πελάτες να μπορούν εύκολα να βρουν και να αποκτήσουν το Puma που τους ταιριάζει.

Ο πολυτελής χαρακτήρας της νέας γενιάς Ford Puma αναδεικνύεται μέσα από την έκδοση Titanium η οποία διαθέτει αναβαθμισμένο εξοπλισμό, περιλαμβανομένου του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,8” και τη νέα οθόνη αφής 12” του συστήματος SYNC 4, εξασφαλίζοντας κορυφαία επίπεδα συνδεσιμότητας και άνεσης στην κατηγορία, αλλά και μια ιδανική και συνολικά ισορροπημένη πρόταση.

Για όσους αναζητούν ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά και καλύτερες επιδόσεις, η νέα γενιά του Ford Puma διατίθεται στην έκδοση ST-Line, για να προσδώσει μια ακόμα πιο σπορτίβ νότα σε εμφάνιση και σε οδική συμπεριφορά. Εμπνευσμένη από τα μοντέλα της Ford Performance, ο σπορ χαρακτήρας της ST-Line αναδεικνύεται σχεδιαστικά με τη χρήση μιας κυψελοειδούς μάσκας με μαύρο γυαλιστερό περίγραμμα, σε συνδυασμό με τους φαρδύτερους πλαϊνούς αεραγωγούς και την πιο βαθιά κάτω γρίλια. Οι εκδόσεις ST-Line επίσης διαθέτουν πλαϊνές ποδιές και έναν διακριτικό διαχύτη. 

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι εμπρός επιβάτες απολαμβάνουν την στήριξη που παρέχουν στο σώμα τους τα σπορ καθίσματα, ενώ την ίδια ώρα τον δικό τους σπορτίφ τόνο δίνουν μπόλικα σπορ στοιχεία: Σκουρόχρωμη οροφή, καθίσματα και λεβιές ταχυτήτων με τις κόκκινες ραφές, σπορ μαρσπιέ και αλουμινένια πεντάλ... Φυσικά, ο πιο σπορτίφ  χαρακτήρας της έκδοσης ST-Line αναδεικνύεται στον δρόμο από την ιδιαίτερη ρύθμιση της ανάρτησης.

Με τη σειρά της, η έκδοση ST-Line X, προσθέτει ακόμα περισσότερο τεχνολογικό χαρακτήρα προσφέροντας όλα τα στοιχεία τεχνολογίας που θα κάνουν τη ζωή των πελατών ακόμα πιο εύκολη, ανεβάζοντας το επίπεδο πολυτέλειας και κομψότητας του φρέσκου Ford Puma.

H κορυφαία έκδοση ST, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost Hybrid με 170 PS και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Powershift, έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του Puma. Σχεδιαστικά υιοθετεί τολμηρό εξωτερικό ντιζάιν, με προβολείς Matrix LED με αντιθαμβωτική λειτουργία, γρίλιες στη μάσκα με κυψελοειδή σχεδίαση, μεγάλους πλαϊνούς αεραγωγούς, πλευρικές ποδιές, σπόιλερ χαμηλά στο εμπρός μέρος, αεροτομή οροφής, καθώς και ένα πρόσθετο drive mode με την ονομασία «Track».

Ford Puma ST

Στο εσωτερικό, η νέα γενιά Puma ST διαθέτει νέα, ημί-δερμάτινα καθίσματα Ford Performance με ρύθμιση σε δέκα κατευθύνσεις, τα οποία διαθέτουν επίσης πιστοποίηση από τον οργανισμό Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

Όλοι οι διαφορετικοί χαρακτήρες της νέας γενιάς του Ford Puma είναι τώρα διαθέσιμοι για παραγγελία στην Ελλάδα, σε έξι διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, στα οποία περιλαμβάνεται και το νέο Cactus Grey και συνοδεύονται από τη στάνταρ 8ετή εργοστασιακή εγγύηση FordProtect.

Ford PumaΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤΙΜΗ
Titanium1.0 EcoBoost 125 PS mHEV€26.655
Titanium1.0 EcoBoost 125 PS mHEV€28.546
ST-Line1.0 EcoBoost 125 PS mHEV€27.709
ST-Line1.0 EcoBoost 125 PS mHEV€29.600
ST-Line X1.0 EcoBoost 125 PS mHEV€30.128
ST-Line X1.0 EcoBoost 125 PS mHEV€32.018
ST-Line X1.0 EcoBoost 155 PS mHEV€33.907
ST1.0 EcoBoost 170 PS mHEV€40.341

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube