Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Škoda Citigo MY17

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Škoda Citigo MY17

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του ανανεωμένου μίνι της Škoda.

Το μίνι της Škoda ανανεώθηκε μέσα στο καλοκαίρι και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα.

Το ανανεωμένο Citigo (MY17) έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φώτα, με τα εμπρός ημέρας να είναι τύπου LED, καθώς και νέας σχεδίασης τροχούς αλουμινίου. Επιπλέον, η χρωματική παλέτα έχει εμπλουτιστεί και το εσωτερικό απέκτησε νέες ταπετσαρίες και τιμόνι.

Στην καμπίνα, βρίσκουμε ακόμα νέα χειριστήρια για τον κλιματισμό και το ηχοσύστημα, ενώ ο πίνακας οργάνων έχει ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση. Αυτό που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά είναι η έλλειψη του συστήματος πλοήγησης της Garmin, μιας και πλέον το Citigo MY17 διαθέτει βάση για το smartphone σας, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες σύνδεσης.

Η γκάμα κινητήρων διαθέτει τον 1.0 MPI των 60 ίππων με μηχανικό (101 g/km CO2) ή αυτόματο (100 g/km CO2) κιβώτιο, καθώς και την αντίστοιχη έκδοση που μπορεί να καταναλώσει και CNG (82 g/km CO2) με 68 ίππους.

Οι τιμές ξεκινούν από τα € 9.450 για το βασικού εξοπλισμού 1.0 MPI και για το αντίστοιχο CNG από τα € 12.400, ενώ για την αυτόματη έκδοση με τον 60άρι κινητήρα ξεκινούν από τα € 10.250. Τέλος, η προ ανανέωσης έκδοση διατίθεται ακόμα, στην έκδοση με τον 1.0 MPI 60 PS, με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή.

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube