Ανάκληση Mitsubishi

Ανάκληση Mitsubishi

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi ASX (GA0W) για αντικατάσταση/επιδιόρθωση της πίσω δαγκάνας του συστήματος φρένων.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi ASX με κωδικό μοντέλου GA0W.

Η ανάκληση αφορά σε 139 οχήματα, με έτος κατασκευής από το 2013 ως και το 2016. Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται ο άξονας του χειρόφρενου (μοχλικό δαγκάνας) να «κολλήσει» λόγω διάβρωσης ή ο αυτόματος ρυθμιστής της πίσω δαγκάνας να μην λειτουργεί επαρκώς. Κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα το χειρόφρενο να μην έχει την ίδια αποτελεσματικότητα κατά την διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης (παρκάρισμα).

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος  που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει αντικατάσταση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube