Ανάκληση Mercedes-Benz

Ανάκληση Mercedes-Benz

Πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών φορτηγών Mercedes-Benz V-Class και Vito για ενημέρωση του λογισμικού εγκεφάλου κινητήρα.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mercedes-Benz στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών φορτηγών Mercedes-Benz V-Class και Vito.

Η συγκεκριμένη ανάκληση  περιλαμβάνει 749 οχήματα Vito και 105 οχήματα V-Class, παραγωγής ετών 2015 - 2018. Στα εμπλεκόμενα οχήματα, η κατασκευάστρια εταιρεία είναι σε θέση να προσαρμόσει ακόμα καλύτερα το σύστημα ελέγχου του κινητήρα, ανάλογα και με την χρήση. Με το νέο λογισμικό, ο μέσος όρος των εκπομπών διοξειδίων του αζώτου κατά την οδήγηση μειώνεται ακόμα περισσότερο.

Mercedes-Benz V-Class

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει ενημέρωση του λογισμικού του εγκεφάλου κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube