Ανάκληση Honda Civic και CR-V στην Ελλάδα

Ανάκληση Honda Civic και CR-V στην Ελλάδα

To πρόβλημα εντοπίζεται στο σύστημα τροφοδοσίας των αυτοκινήτων.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημο εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνέχεια ανάκλησης από 18/08/2020, 273 οχημάτων Civic (FC1, FK6, FK7 & FK8) και CR-V (RT5, RT6, RW1 & RW2) με ημερομηνία παραγωγής από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2019.

Υπενθυμίζεται πως η Honda Motor εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται να παρουσιαστεί αδυναμία παροχής καυσίμου στον κινητήρα προερχόμενη από την αντλία καυσίμου η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας του κινητήρα, αδυναμία εκκίνησης ή επανεκκίνησης.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικής επιστολής, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda επιθυμούν για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., στο τηλέφωνο 210-3483795 ή μέσω email: info@saracakis.gr.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube