Ανάκληση Mitsubishi

Ανάκληση Mitsubishi

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi ASX για αντικατάσταση/επιδιόρθωση του βραχίονα των εμπρός υαλοκαθαριστήρων.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, εκτελεί ανάκληση του μοντέλου ASX με κωδικό GA0W.

Η ανάκληση αφορά σε 2.092 αυτοκίνητα, με έτος κατασκευής από το 2011 ως και το 2015. Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται λόγω εισροής υδάτων στους συνδέσμους του βραχίονα των εμπρός υαλοκαθαριστήρων, να προκληθεί δυσλειτουργία στην κίνησή τους.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει αντικατάσταση/επιδιόρθωση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube