Ανάκληση Chevrolet

Ανάκληση Chevrolet

Ανάκληση αυτοκινήτων Chevrolet Aveo (Τ300) για αντικατάσταση του κυλίνδρου του διακόπτη ανάφλεξης.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Chevrolet, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Chevrolet μοντέλο Aveo (T300).

Η ανάκληση αφορά 197 οχήματα, χρονολογίας κατασκευής 2011-2014 και ημερομηνίας παραγωγής από 04 Νοεμβρίου 2010 έως 21 Αυγούστου 2014, με αριθμούς πλαισίου από CB000469 έως CB057747. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται ο κινητήρας του οχήματος να εκκινήσει από μόνος του και να λειτουργήσει για μικρό χρονικό διάστημα, όταν το κλειδί βρίσκεται στη θέση κλειδώματος LOCK (OFF) του διακόπτη ανάφλεξης, εξαιτίας μη φυσιολογικής φθοράς του μηχανισμού του διακόπτη ανάφλεξης. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον υπάρχει επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο ταχυτήτων, το όχημα ενδέχεται να κινηθεί απρόσμενα.

Είναι σημαντικό να αφαιρείτε το κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης, μετά την απενεργοποίηση του κινητήρα. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 5 περιστατικά ατυχημάτων στην Αυστραλία ως αποτέλεσμα αυτής της δυσλειτουργίας.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως από την εταιρεία Chevellas A.E. μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Chevrolet σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του κυλίνδρου του διακόπτη ανάφλεξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 5773460.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube