Ανάκληση Audi

Ανάκληση Audi

Πρόγραμμα ελέγχου αυτοκινήτων Audi A4 Limousine, A4 Avant και A4 Allroad.

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ελέγχου αυτοκινήτων Audi A4 Limousine, A4 Avant και A4 Allroad.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά 456 οχήματα, που παρήχθησαν από Νοέμβριο 2011 έως και μέσα Οκτωβρίου 2014, στα οποία υπάρχει σε σπάνιες περιπτώσεις το ενδεχόμενο, οι μετωπικοί αερόσακοι να μην ενεργοποιηθούν όπως προβλέπεται. Σε όλα τα πληττόμενα οχήματα πρέπει να γίνει παραμετροποίηση του εγκεφάλου αερόσακων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί στην Ελλάδα αντίστοιχες περιπτώσεις. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Audi της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι Καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την «24ωρη Γραμμή επικοινωνίας Audi» στο τηλέφωνο 210 9981200.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube