Αλλαγές στο Ford Transit MY2016

Αλλαγές στο Ford Transit MY2016

Η Ford ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών για την γκάμα του Transit MY2016.

Η πρώτη και κύρια αλλαγή στο Ford Transit MY2016 είναι η προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού που περιλαμβάνει κάμερα πίσω θέασης, αναδιάταξη επί το πρακτικότερο της θέσης για τις θύρες USB, καθώς και σύστημα κοτσαδόρου για τρέιλερ.

Επιπλέον, το μεγάλο βαν του Μπλε οΒάλ απέκτησε τέσσερις νέες αποχρώσεις στη διατιθέμενη χρωματική παλέτα του αμαξώματος: Shadow Black, Caribou, Magnetic και Race Red. Το δε Transit με τη μέσου ύψους και υψηλή οροφή μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με διπλές συρόμενες πόρτες φορτίου.

Ακόμα στον επιπλέον εξοπλισμό περιλαμβάνονται σημαντικά νέα στοιχεία, όπως μπαταρία AGM, βοηθητικά πάνελ ασφαλειών, εναλλάκτης βαρέως τύπου και προαιρετικά σύστημα πολυμέσων SYNC 3.

Προχωρώντας στην γκάμα, το Transit Connect 2016 αποκτά σύστημα flex-fuel για τα μοντέλα που χρησιμοποιούν τον 2,5λιτρο κινητήρα.

Τέλος, το Transit Connect Wagon διαθέτει στάνταρ δεύτερη σειρά καθισμάτων στην έκδοση Titanium, 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος στις εκδόσεις XLT και Titanium και  Blind Spot Information System με Cross-Traffic Alert (έξτρα) που ειδοποιεί για οχήματα που έρχονται από την τυφλή γωνία, αλλά και προειδοποίηση για οχήματα που κινούνται για να διασχίσουν κάθετα το δρόμο που κινούμαστε.

[Πηγή Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube