Alfa Romeo Stelvio: Νέα γκάμα 2020 από €57.000

Alfa Romeo Stelvio: Νέα γκάμα 2020 από €57.000

Για το μοντέλο του 2020, η Stelvio νοικοκυρεύει την γκάμα της, με λιγότερες εκδόσεις εξοπλισμού. Επιπλέον, το SUV Alfa Romeo επωφελείται νέου, πιο σύγχρονου εξοπλισμού.

Όπως η Giulia, έτσι και η Stelvio εγκαινιάζει το 2020 με μια πλήρως ανασχεδιασμένη γκάμα και απλοποίηση των εκδόσεων. Αφήνοντας κατά μέρος τη σπορ Quadrifoglio, ο αριθμός τους εκδόσεων θα περιορίζεται στις τρεις -για την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς στην Ελλάδα ήταν δύο. Η ανανέωση επωφελείται επίσης από μια εμπλουτισμένη στάνταρ λίστα εξοπλισμού που καλύπτει τα τεχνολογικά κενά συνδεσιμότητας και επικοινωνίας του ιταλικού SUV, ιδίως με μια νέα οθόνη αφής και ημιαυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2

Η επιλογή σε μοτέρ
Κάτω από το καπό της Stelvio δεν υπάρχουν αλλαγές. Έτσι, στους βενζινοκινητήρες η μοναδική δίλιτρη επιλογή αφορά δύο εκδόσεις ισχύος: 200 και 280 PS. Και τα δύο συνδυάζονται με τετρακίνηση Q4 και αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Στους ντίζελ, η επιλογή πάλι είναι μία με τον 2.2 Turbo. H ελληνική αντιπροσωπεία και εδώ επέλεξε μόνο την έκδοση των 190 PS (υπάρχει και σε 160 και 210 PS), η οποία διατίθεται τόσο σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση.

Τα αναλυτικά στοιχεία των νέων εκδόσεων αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, επίσημα από την ελληνική αντιπροσωπεία.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube