Abarth: Προσφορές Νοεμβρίου

Abarth: Προσφορές Νοεμβρίου

Εκπτώσεις και δώρα από την Abarth.

Η Fiat Group Automobiles Hellas ξεκίνησε νέες προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της Abarth που ισχύουν για τον μήνα Νοεμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, το Abarth Punto Supersport προσφέρεται με επιπλέον έκπτωση 500 ευρώ (συνολικό όφελος 2.300 ευρώ), διαμορφώνοντας την τελική τιμή του με όφελος απόσυρσης στα 19.150 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επιπλέον, για ένα συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων Abarth 500 προσφέρεται δωρεάν το κιτ αναβάθμισης 595 elaborazione αξίας πάνω από 2.200 ευρώ. Το συγκεκριμένο κιτ περιλαμβάνει αύξηση της ισχύος στους 160 ίππους, φίλτρο αέρα της BMC, πλευρικά σήματα 595 και κάλυμμα κινητήρα Esseesse, αμορτισέρ Koni FSD, ελατήρια Eibach και εμπρός τακάκια Ferodo HP 1000.

Τέλος, για την απόκτηση αυτών των προσφορών ισχύει η χρηματοδότηση που προσφέρεται για όλα τα μοντέλα της Abarth μέσω FGA Bank με 5,25% ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6%), προκαταβολή από 0% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 72 μήνες.

[Πηγή: Abarth]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube