Το αγωνιστικό Nissan GT-R της Franco Scribante Racing

Το αγωνιστικό Nissan GT-R της Franco Scribante Racing

Σχεδιασμένο για αγώνες αναβάσεων, με ευμεγέθη αεροδυναμικά βοηθήματα και απόδοση 1.600 PS.

Η Franco Scribante Racing παρουσίασε ένα αγωνιστικό Nissan GT-R με απόδοση 1.600 PS και ένα εξωφρενικό αεροδυναμικό πακέτο το οποίο προορίζεται για αγώνες ανάβασης.

Το όχημα που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Dodson Motorsport θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο τον επόμενο μήνα στο Jaguar Simola Hillclimb στη πόλη Knysna της Νοτίου Αφρικής.

Nissan

Το αγωνιστικό GT-R έχει γίνει αγνώριστο από τις πολυάριθμες αεροτομές που σχεδόν κρύβουν το κατάμαυρο αμάξωμα. Στο εμπρός μέρος το τεράστιο σπλίτερ από ανθρακονήματα συνοδεύεται από μια μεγάλη αεροτομή που κρατά το εμπρός μέρος γαντζωμένο στο έδαφος στις γρήγορες στροφές μιας ανάβασης.

Στο προφίλ βρίσκουμε επιπλέον εσοχές που μοιάζουν με βράγχια, ελαστικά τύπου slick της Michelin και την απόληξη της εξάτμισης να καταλήγει εκεί που θα έπρεπε να ήταν το μαρσπιέ. Στο πίσω μέρος η εικόνα είναι αντίστοιχα εντυπωσιακή, με την τεράστια φτερούγα και τον ανάλογου μεγέθους διαχύτη να κλέβουν την παράσταση.

Nissan

Σύμφωνα με την Franco Scribante Racing, ο βελτιωμένος κινητήρας αποδίδει 1.600 PS στον τροχό, όμως έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και 2.200 PS. Για να επιτευχθούν αυτά τα νούμερα, το εξακύλινδρο twin-turbo μοτέρ 3,8 λίτρων έχει μεταμορφωθεί, με την προσθήκη αρκετών εξαρτημάτων από ανθρακονήματα.

Η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς για να ετοιμάσει το όχημα για τον πρώτο του αγώνα και εμείς περιμένουμε να το δούμε εν δράσει!

Πηγή: Carscoops

Φωτογραφίες: Stefan Kotze Photography

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube