Αγώνας Ταχύτητας στη Ρόδο αυτό το Σαββατοκύριακο

Αγώνας Ταχύτητας στη Ρόδο αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ξεκινά φέτος, για πρώτη φορά στην Ιστορία του, από τη Ρόδο και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Μαριτσών.

Στις 5 και 6 Μαΐου, το αεροδρόμιο Μαριτσών στη Ρόδο θα ανοίξει τις πύλες του για τον 1ο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Το νησί της Ρόδου κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με την τοπική κοινωνία να μην σταματά να δηλώνει τη στήριξή της στον αγώνα, ο οποίος διοργανώνεται από τη Start Line, σε συνεργασία με την «ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων», τον promoter της διοργάνωσης. Το Δημαρχείο της πόλης έχει στολιστεί «αγωνιστικά», με προωθητικά banner, και η ατμόσφαιρα αναμένεται να συνδέσει το παρόν με το σημαντικό παρελθόν του «νησιού των Ιπποτών» στους αγώνες ταχύτητας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες με βάση τον Γενικό Κανονισμό του 2018, οι οποίες συγκέντρωσαν 52 συμμετοχές. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί και ένας ξεχωριστός αγώνας μεταξύ των Ροδίων οδηγών με 10 συμμετοχές. Η ΔΙΕΛΠΙΣ είχε ανακοινώσει μια σειρά εξαιρετικών παροχών για τους οδηγούς εκτός Ρόδου, στις οποίες περιλαμβάνονταν δωρεάν συμμετοχή για του οδηγούς του Ενιαίου και έκπτωση για τους υπόλοιπους, δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού, του οδηγού και των μηχανικών με πλοίο, δωρεάν διαμονή κ.ά.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο χώρο του αεροδρομίου των Μαριτσών, ενώ οι ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 13:30. Την Κυριακή, το πρόγραμμα ξεκινά στις 09:00 με τα Warm Up των κατηγοριών, διάρκειας 10 λεπτών, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 10:20.

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές του αγώνα, ανά κατηγορία, στο αρχείο pdf που επισυνάπτεται:

[Πηγή: Start line]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube