Υπηρεσίες κορυφής για το αυτοκίνητό σας

Υπηρεσίες κορυφής για το αυτοκίνητό σας

Εδώ και 60 χρόνια η Valmas Motors λειτουργεί αδιάκοπα, αναπτύσσεται προσεκτικά και εξελίσσεται συνεχώς, ώστε να εγγυάται ότι κάθε κάτοχος Jeep, Dodge, Chrysler, FIAT, Alfa Romeo και Lancia θα απολαμβάνει κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών στο αυτοκίνητό του.

Η Valmas Motors ιδρύθηκε το 1965 και μέχρι σήμερα προχωρά με απόλυτη δέσμευση στην παροχή κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη αλλά και με τη συνεχή ανάπτυξη που είναι απαραίτητη για κάθε σύγχρονη υγιή επιχείρηση.

Το βασικό της αντικείμενο είναι η καθετοποιημένη τεχνική υποστήριξη σε όλα ανεξαρτήτως τα μοντέλα των Jeep, Dodge, Chrysler, FIAT, Alfa Romeo και Lancia. Ωστόσο παράλληλα εισάγει και διανέμει γνήσια ανταλλακτικά Jeep, καθώς και άλλα εφάμιλλης ποιότητας και αξιοπιστίας από κορυφαίους διεθνείς after market οίκους. Έτσι η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται είναι πάντα στο ύψιστο επίπεδο που υπάρχει στην αγορά.

Valmas Motors

Συνδυάζοντας σε όλες της τις δραστηριότητες το υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο με την απόλυτη τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της, η Valmas Motors στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Αλεξάνδρου Παπάγου 4 στην Νέα Ερυθραία. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα ποιοτικά εργαλεία και τα τελευταίας γενιάς διαγνωστικά εγγυώνται την απόλυτη συμβατότητα του συνεργείου με τα καινούργια μοντέλα. Επιπλέον, όπως κάθε εταιρεία με ήθος και όραμα επενδύει με συνέπεια και στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς ώστε η κατάρτισή του να συμβαδίζει με τις τελευταίες εξελίξεις στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Μέσα από αυτές τις υπεύθυνες επενδυτικές κινήσεις αλλά και το συνολικό επαγγελματισμό της, η εταιρεία έχει λάβει την πιστοποίηση ISO 9001:2015 για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, ενώ καλύπτει με εγγύηση ενός έτους όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά.

Χωρίς να κάνει καμία διαφορά το εάν μιλάμε για εργασίες service, ανταλλακτικά, φανοποιεία, βαφή και wrapping με τις κορυφαίες μεμβράνες της 3Μ, η Valmas Motors εγγυάται την εργοστασιακού επιπέδου ποιότητα της υπηρεσίας σε κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά. Αυτό είναι ενδεικτικό της συνολικής λογικής της, γι’ αυτό άλλωστε και έχει δημιουργήσει τα πακέτα Premium services και Fully customized services, όπου κάθε ανάγκη και «θέλω» του πελάτη χαράσσουν με ακρίβεια αλλά και πλήρη ευελιξία την πορεία προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Valmas Motors

Όσο για εκείνους που διαθέτουν την VIP κάρτα μέλους στην Valmas Motors, πέρα από ιδιαίτερα προνόμια και παροχές απολαμβάνουν επίσης εκπτώσεις που αγγίζουν το 50%, έτσι ώστε το value for money να είναι επίσης κορυφαίο. Είναι κι αυτός ακόμα ένας από τους πολλούς λόγους που η εταιρεία έχει αυτή τη στιγμή περίπου 6.150 ενεργούς πελάτες πανελλαδικά, καθώς και μερικούς ακόμα από γειτονικές βαλκανικές χώρες.

Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει καταλυτικά για να σε πείσει ότι στην Valmas Motors η αγάπη και η γνώση για την υποστήριξη του αυτοκινήτου σου βρίσκεται σε απολύτως κορυφαίο επίπεδο που συναγωνίζεται ευθέως το επίσημο εργοστασιακό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube