Ξεχωρίζεις τους μύθους από την πραγματικότητα; Απόδειξέ το και κέρδισε!

Ξεχωρίζεις τους μύθους από την πραγματικότητα; Απόδειξέ το και κέρδισε!

Σας αρέσουν τα quiz; Θεωρείτε ότι είστε καλοί σε αυτά; Η Avis ετοίμασε ένα διαφορετικό quiz και σας καλεί να τεστάρετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε πλούσια δώρα και όχι μόνο.

Οι άνθρωποι λατρεύουμε τους μύθους. Μας ιντριγκάρουν οι συνομωσίες που δημιουργούν και μας εξιτάρει η ανακάλυψη της πραγματικής ιστορίας που πολλές φορές κρύβουν από πίσω τους, τα μεγάλα ψέματα. 

Υπάρχουν όμως διαφόρων ειδών μύθοι. Ιντριγκαδόρικοι, όπως ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ πραγματικά στη Σελήνη το 1969. Διάφοροι αθώοι και συνάμα διασκεδαστικοί αστικοί μύθοι, όπως ότι στην Area 51 των ΗΠΑ φιλοξενούνται εξωγήινοι. Αλλά και μύθοι που ζημιώνουν το πορτοφόλι μας, όπως ότι το leasing είναι μόνο για εταιρείες και πως οι ιδιώτες ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκολίες και τα οικονομικά οφέλη που αυτό προσφέρει.

Ειδικά για το leasing, οι μύθοι που το περιβάλλουν στην χώρα μας είναι πολλοί και οφείλονται κυρίως στην ελλιπή ενημέρωση. Πόσοι από εσάς γνωρίζετε πραγματικά τι είναι το leasing, όχι μόνο σαν όρος αλλά και σαν επιλογή. Γιατί συμφέρει. Ποια πλεονεκτήματά και ευκολίες προσφέρει και εντέλει, τι κερδίζει ο οδηγός. 

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει ένα καινούριο αυτοκίνητο και ότι με την καταβολή μιας μηνιαίας δόσης ο οδηγός δεν έχει να ασχοληθεί με τέλη κυκλοφορίας, service, αλλαγή ελαστικών ή να αγωνιά για αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση ζημιάς. 

Eάν θέλεις να μάθεις ποιοι είναι οι μύθοι και ποια η πραγματικότητα γύρω από το leasing δεν έχεις παρά να λύσεις το ενδιαφέρον quiz που ετοίμασε η Avis. Μπες, ανακάλυψε τους μύθους και τις αλήθειες και κέρδισε παράλληλα πλούσια δώρα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube