Ξεγνοιασιά στη συντήρηση κάθε Mercedes-Benz

Ξεγνοιασιά στη συντήρηση κάθε Mercedes-Benz

Με το Mercedes-Benz Service Pass φροντίζεις για το αύριο, από σήμερα. Το νέο πρόγραμμα συντήρησης είναι ιδανικό για οχήματα έως έξι ετών.

Είναι γεγονός ότι ο σωστός προγραμματισμός και η προνοητικότητα πολλές φορές λειτουργούν προς όφελός μας. Γιατί η σωστή διευθέτηση των υποχρεώσεών μας συνήθως μεταφράζεται σε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και πιο σωστό έλεγχο εξόδων. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το service της Mercedes-Benz μας.

Τώρα, η Mercedes-Benz με το Service Pass προσφέρει σε κάθε πελάτη της μία κάρτα που τον φέρνει κοντά στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο και κάνει το τακτικό service τόσο εύκολη υπόθεση, όσο ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα κλικ για την κράτηση του ραντεβού του. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες να μπορεί κανείς να φροντίζει το αύριο, από σήμερα!

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι η ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες οχημάτων ηλικίας έως 6 ετών, και μια συμφέρουσα απόφαση κατά την αγορά ενός νέου οχήματος Mercedes-Benz. Εξασφαλίζει με μία μόνο συναλλαγή, ή σε βολικές μηνιαίες δόσεις, έως και τέσσερα από τα επόμενα ετήσια τακτικά service (τόσο το service A, όσο και το πιο εκτεταμένο service B), με τις τιμές που ισχύουν σήμερα.

Οι κάτοχοι Mercedes-Benz που επιλέγουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη φροντίδα και τα οφέλη του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, μπορούν να διαλέξουν ένα από τα δύο προγράμματα του Service Pass: Το ευέλικτο ServiceCare ή το πλήρες CompleteCare. Με την επιλογή του κατάλληλου συμβολαίου συντήρησης, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο και είναι ανεξάρτητες από τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Προσφορά για Mercedes-Benz Service Pass μπορεί να ζητήσει κάποιος online.

Mercedes-Benz Service Pass

Το Mercedes-Benz Service Pass περιλαμβάνει όλες τις εργασίες τακτικής συντήρησης από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου και χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του και την υπηρεσία mobilo, την 24ωρη υπηρεσία κινητικότητας σε περίπτωση που το αυτοκίνητό του πάθει βλάβη και 24ωρη οδική βοήθεια ανά πάσα στιγμή, με πανελλαδική κάλυψη από οποιοδήποτε συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz.

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι πλήρως μεταβιβάσιμο. Σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης μπορεί να μεταβιβάσει το συμβόλαιο στο νέο κάτοχο. Έτσι, δεν χάνει τα χρήματά του, και αυξάνει την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Έξτρα όφελος για ιδιοκτήτες C-Class & CLK έως το τέλος Δεκεμβρίου

Ειδικότερα αυτήν την περίοδο και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz C-Class και CLK έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν από την εκπτωτική προσφορά που τρέχει για τα συγκεκριμένα μοντέλα και να εξασφαλίσουν τα τέσσερα επόμενα service του οχήματός τους με συνολική έκπτωση €500.

Mercedes-Benz Service Pass

Οι ιδιοκτήτες C-Class ή CLK που ενδιαφέρονται για την εκπτωτική προσφορά μπορούν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής τους και να μάθουν πώς μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους κάρτα Mercedes-Benz Service Pass. Με μία επίσκεψη στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν. Δίνεται όμως και η δυνατότητα της σύναψης του συμβολαίου Service Pass εξ αποστάσεως, από την άνεση του σπιτιού, με την καθοδήγηση του Συμβούλου Service Mercedes-Benz.

Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να μας απασχολούν, αντί για το service του αυτοκινήτου μας. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να αφήνουμε τη φροντίδα του στα κατάλληλα χέρια και να παίρνουμε το χρόνο με το μέρος μας. Άλλωστε, η φροντίδα πάντα επιστρέφει σε εμάς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube