Volvo: Recharge your life

Volvo: Recharge your life

Οι εκδόσεις plug-in hybrid των μοντέλων της Volvo προσφέρουν πολυτέλεια και επιδόσεις υψηλού επιπέδου, με καταπράσινο οικολογικό προφίλ.

Τα μοντέλα της Volvo ξεχωρίζουν για το στιλ, την ποιότητα και ασφαλώς την ασφάλεια που προσφέρουν στον οδηγό, τους επιβάτες αλλά και σε άλλο χρήστη του δρόμου.

Πέρα όμως από τις παραδοσιακές αξίες της σουηδικής εταιρείας, τα νέα μοντέλα της υπηρετούν και την εκσυγχρονισμένη γκάμα κινητήρων, με επαναφορτιζόμενα υβριδικά συστήματα κίνησης Plug-in Hybrid PHEV.

Το μικρότερο SUV XC40 συνδυάζει το σκανδιναβικό ντιζάιν με την σφαιρική καινοτομία. Η χωροταξική μελέτη του αμαξώματος δίνει μεγάλους χώρους και υψηλή πρακτικότητα σε μια καμπίνα που έχει ποιοτικά υλικά και ισχυρό οικολογικό προφίλ. Διατίθεται σε εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, με την γκάμα κινητήρων να ξεκινά από τα 1,5 lt και τους 163 ίππους. Αυτός ο κινητήρας αποτελεί και τη βάση για τις εκδόσεις Τ4 PHEV και T5 PHEV με 211 και 262 ίππους αντίστοιχα, δίνοντας κορυφαίες επιδόσεις με δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος μετακίνησης. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει και εκδόσεις με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από τις €40.000, οι οποίες επωφελούνται από σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις ως εταιρικά αυτοκίνητα.

Volvo XC Range

Το μεσαίο σε διαστάσεις SUV XC60 ξεχωρίζει για τις αδρές γραμμές και τις μοναδικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το δυναμικό παρουσιαστικό του. Οι χώροι θα καλύψουν άνετα όλες τις ανάγκες της οικογένειας και ο εξοπλισμός θα φροντίσει για την κορυφαία ασφάλεια, την άνεση και την ολοκληρωμένη ψυχαγωγία. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετούνται οι δύο τετρακίνητες plug-in υβριδικές εκδόσεις T6 Twin Engine με 340 PS και T8 Twin Engine με 390 PS.

Το αποτέλεσμα είναι να συνδυάζουν το προσεκτικά σμιλεμένο οικονομοτεχνικό προφίλ με κορυφαίες επιδόσεις, υποστηρίζοντας παράλληλα αστικές μετακινήσεις με μηδενικούς ρύπους.

Ανακαλύψτε τα Plug-in υβριδικά της Volvo εδώ

Το πληθωρικό και επιβλητικό XC90 αποτελεί τη ναυαρχίδα των SUV της σουηδικής φίρμας. Οι χώροι είναι περισσότερο από γενναιόδωροι και ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και ψυχαγωγίας υπέρ-πλήρης ώστε να υπογραμμίζει την απέριττη πολυτέλεια μιας μίνιμαλ καμπίνας με έως και 7 θέσεις. Όπως όλα τα μοντέλα της Volvo, έτσι και το κορυφαίο XC90 διαθέτει γκάμα κινητήρων που δεν υπερβαίνει τα δύο λίτρα, ούτε καν στην plug-in hybrid έκδοση T8 που αποδίδει 390 ίππους και συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις με δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ρεύμα.

Volvo V60 PHEV

Πέρα όμως από την οικογένεια των SUV μοντέλων XC, plug-in υβριδικές εκδόσεις διαθέτουν επίσης τα εντυπωσιακά S60, V60 και S90. Τα σεντάν S60 και S90 διατίθενται στην έκδοση T8 με 390 ίππους, ενώ το 5θυρο Estate V60 στην T6 που αποδίδει 340 ίππους. Όλες είναι τετρακίνητες και διαθέτουν επαρκή ηλεκτρική αυτονομία για τις καθημερινές μετακινήσεις, με το V60 T6 να έχει λιανική τιμή προ φόρων κάτω από τις €40.000 άρα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εταιρική κατοχή και χρήση.

Η απόκτηση των κορυφαίων σουηδικών plug-in hybrid γίνεται πλέον ένα ρεαλιστικό όνειρο χάρη στη φιλική προς τον καταναλωτή εμπορική πολιτική που περιλαμβάνει σημαντικά πλεονεκτήματα. Τα χρηματοδοτικά προγράμματα ξεκινούν από 0% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 84 δόσεις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για 48 δόσεις με 30% προκαταβολή και την τελευταία να είναι balloon. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα καλύπτονται από 5ετή εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance για το ίδιο διάστημα. Ανάλογα δε με το μοντέλο, δίνεται μεταξύ άλλων ή δωρεάν εξοπλισμός ή επιδότηση αναβάθμισης εξοπλισμού ή πέντε χρόνια δωρεάν συντήρηση.

Volvo S90 PHEV

[Πηγή: Volvo Car Greece]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube