Van με leasing: H απόλυτη ευελιξία για τον επαγγελματία

Van με leasing: H απόλυτη ευελιξία για τον επαγγελματία

Οι μεταφορικές ανάγκες ενός επαγγελματία δεν είναι πάντα ίδιες. Γιατί λοιπόν αυτός να περιορίζεται από τον εξοπλισμό του; Η FlexCar προσφέρει ευέλικτες λύσεις, ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη.

FlexCar

Στην αγορά λένε πως τα εργαλεία δεν κάνουν το μάστορα. Και όμως, η επιλογή του κατάλληλου «εργαλείου» μπορεί όχι μόνο να διευκολύνει τη δουλειά του αλλά ταυτόχρονα να τον κάνει πιο παραγωγικό, με το ελάχιστο δυνατό κόστος! Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της επιλογής επαγγελματικού οχήματος, με τη FlexCar να δίνει λύσεις σε κάθε επαγγελματία, σε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις. 

Η διαθέσιμη γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει πρακτικά τα πάντα! Από τα πιο μικρά μοντέλα, τύπου Ford Fiesta Trend Van, που με ευελιξία κινούνται στην πόλη, μέχρι τα μεγαλύτερα διαθέσιμα Van σήμερα, ικανά να μεταφέρουν τόνους φορτίου. Οι επαγγελματικές σειρές της Mercedes-Benz, της FIAT, των Peugeot, Citroen και άλλων εταιριών είναι διαθέσιμες, έτσι ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε απαίτηση. 

FlexCar

Ακολουθώντας το δρόμο του leasing, ένας επαγγελματίας δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχεί για το αυτοκίνητό του. Μπορεί να εστιάζει στα τρέχοντα θέματα της δουλειάς του και να νιώθει σίγουρος πως κάποιος άλλος φροντίζει για τα διαδικαστικά. Η ασφάλιση, τα τέλη κυκλοφορίας, η συντήρηση και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, είναι θέματα που αναλαμβάνει η FlexCar. Ακόμα και στο ενδεχόμενο βλάβης ή ατυχήματος, το όποιο ζήτημα μπορεί εύκολα να καλυφθεί με ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης. Έτσι δεν κινδυνεύει ποτέ η ροή των εργασιών, δεν προκύπτουν απώλειες εσόδων, ούτε φυσικά υπάρχει το άγχος του να μείνεις ξεκρέμαστος, για οποιονδήποτε λόγο.

Τα οφέλη όμως από την επιλογή leasing για τον επαγγελματία δεν σταματάνε εδώ. Η FlexCar προσφέρει μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες στον τομέα της μακροχρόνιας μίσθωσης, οι οποίες μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα δελεαστικές. Πρόκειται για τη μόνη εταιρία της αγοράς που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και να το χρησιμοποιείς όσο εσύ θες. 

FlexCar

Δεν υπάρχει χρονική δέσμευση καθώς η εταιρεία προσφέρει ανοιχτό συμβόλαιο, οπότε εάν μεταβληθούν οι εργασιακές απαιτήσεις, εάν για παράδειγμα αυξηθεί η δουλειά και χρειαστείς κάτι μεγαλύτερο, τότε πολύ εύκολα επιστρέφεις το υπάρχον όχημα και επιλέγεις ένα άλλο καινούριο, κατάλληλο να καλύψει τις νέες σου ανάγκες. Εάν πάλι νιώσεις ότι βρήκες τον ιδανικό σύντροφο για την εργασία σου και θελήσεις να δεθείς με αυτόν, μπορείς να προχωρήσεις σε εξαγορά του αυτοκινήτου που χρησιμοποιείς, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. 

Η ευελιξία που προσφέρει η FlexCar, σε κάθε επίπεδο, έρχεται να στηρίξει ουσιαστικά τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις, οι οποίες χρειάζονται στόλους αυτοκινήτων. Η νέα αυτή προσέγγιση στο leasing εγγυάται μόνο οφέλη, τη χρήση ολοκαίνουριων αυτοκινήτων και την απόλυτη ξεγνοιασιά, πληρώνοντας μόνο μία σταθερή, μηνιαία συνδρομή. 

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει η FlexCar για εσάς, μπορείτε να στείλετε email στο info@flexcar.gr ή να καλέσετε στο 210 220 3450, ώστε να λάβετε μία προσφορά που να ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube