Τέσσερα δημοφιλή μοντέλα για leasing με μηδενικό κόστος εγγραφής

Τέσσερα δημοφιλή μοντέλα για leasing με μηδενικό κόστος εγγραφής

Χάρη στις καινοτόμες υπηρεσίες χρονομίσθωσης της FlexCar, μπορείτε να αποκτήσετε μέσω leasing τέσσερα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς με μηδενικό FlexDeposit μέχρι 30 Απριλίου.

FlexCar

Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης καινούργιου αυτοκινήτου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της FlexCar. Εκεί, θα βρείτε μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο που θέλετε, με απλά βήματα, μακριά από περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες. Θα βρείτε όμως και μια νέα μεγάλη προσφορά.

Φαίνεται ότι η Άνοιξη έφερε εορταστικό κλίμα στην FlexCar και τη διάθεση να βοηθήσει ακόμα περισσότερο όσους θέλουν να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις, με μια μοναδική προσφορά που ονομάζεται Zero FlexDeposit.

Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένα μοντέλα και δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης με μηδενικό κόστος εγγραφής. Έτσι, για το επόμενο διάστημα θα μπορείτε να μισθώσετε το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε με μόνο αντίτιμο το ποσό που θα αντιστοιχεί στο πρώτο μίσθωμα. Και όπως ισχύει πάντα για την FlexCar, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις στη συνέχεια.

Είτε αναζητάτε κάποιο νέο SUV είτε κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο, η FlexCar θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας αφού περιλαμβάνει στην νέα προωθητική της ενέργεια μια ευρεία γκάμα μοντέλων. Εμείς ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τέσσερα απ’ αυτά που μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα.

Πρόκειται για τρία SUV, ιδανικά για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις και ένα ηλεκτρικό με κορυφαίες επιδόσεις και high-tech χαρακτήρα.

Jeep Renegade 1.6 Diesel Longidute: To σκληροτράχηλο

FlexCar

Το Jeep Renegade αποτελεί εδώ και χρόνια μια ξεχωριστή πρόταση στα B-SUV. Είναι ιδιαίτερα φιλικό στη χρήση, χωρίς συμβιβασμούς σε χώρους και σε άνεση, διατηρώντας ωστόσο τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό και οικονομικό 1.600άρη ντίζελ κινητήρα είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις για ανοιξιάτικες εξορμήσεις. Το Jeep Renegade 1.6 Diesel στο επίπεδο εξοπλισμού Longidute γίνεται δικό σας με μίσθωμα €495 το μήνα, πλέον ΦΠΑ.


Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Premium: Το ολοκληρωμένο

FlexCar

Το Nissan Qashqai έχει αποδείξει την αξία του στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά. Στην τρίτη γενιά του είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι φιλικό σε αστικό περιβάλλον και ιδανικός συνταξιδιώτης για όλη την οικογένεια. Το Qashqai με τον 1.300άρη βενζινοκινητήρα των 140 ίππων γίνεται δικό σας με €680 το μήνα πλέον ΦΠΑ, και περιλαμβάνει καλό επίπεδο εξοπλισμού.


Renault Arkana E-Tech Full Hybrid Dynamic: To στιλάτo

FlexCar

Το Arkana, το κουπέ SUV δια χειρός Renault μαγνητίζει τα βλέμματα με την εμφάνιση του μπορεί να φέρει εις πέρας όλες τις απαιτητικές υποχρεώσεις μιας οικογένειας, έχοντας πολύ μεγάλους χώρους. Μπορεί να μισθωθεί στην έκδοση Dynamic E-Tech που έχει ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο και οικονομικό υβριδικό σύστημα, με €695 το μήνα, πλέον του ΦΠΑ.


Tesla Model 3 Performance: Το γρήγορο gadget

FlexCar

Το Tesla Model 3 Performance έχει ξεκάθαρο high-tech χαρακτήρα όντας γεμάτο από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και καλούδια. Κάτω όμως από τα όλα αυτά κρύβεται ένα σεντάν με σπορ συμπεριφορά και σοκαριστικές επιδόσεις, που μπορεί να γίνει δικό σας με €1.090 το μήνα, πλέον ΦΠΑ.

Μην χάνετε χρόνο! Επωφεληθείτε από την προσφορά Zero FlexDeposit για τον Απρίλιο και αποκτήστε σήμερα το επόμενό σας αυτοκίνητο μέσα από την πλούσια γκάμα της FlexCar

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube