Teroson Bond: Το απόλυτο συγκολλητικό παρμπρίζ

Teroson Bond: Το απόλυτο συγκολλητικό παρμπρίζ

Η σειρά προϊόντων πολυουρεθάνης Teroson Bond της Henkel προσφέρει ασυναγώνιστη ευκολία, ποιότητα και ταχύτητα στην αντικατάσταση παρμπρίζ.

Στις εργασίες επισκευής των σημερινών αυτοκινήτων δε χωρούν εκπτώσεις. Για να διασφαλιστεί η απόδοση και η ασφάλεια που προσφέρουν απαιτούνται μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Και στον τομέα των συγκολλητικών παρμπρίζ, αυτά είναι τα Teroson Bond.

Το όνομα Teroson είναι γνωστό, συνώνυμο της αξιοπιστίας στην επισκευή και συντήρηση οχημάτων, με προϊόντα που διευκολύνουν τη δουλειά όσων επαγγελματιών ψάχνουν τις ποιοτικότερες και ασφαλέστερες λύσεις. Σήμερα, στην ήδη πλούσια γκάμα προστίθεται και η σειρά Teroson Bond, με προϊόντα πολυουρεθάνης για τη συγκόλληση του παρμπρίζ.

Πρόκειται για προϊόντα που έχουν λάβει έγκριση για χρήση από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων (ΟΕΜ) και αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τοποθέτηση παρμπρίζ. Επιτρέπουν την απροβλημάτιστη λειτουργία των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού με κάμερες και ραντάρ (ADAS), χάρη στις κόλλες χαμηλής αγωγιμότητας, και διευκολύνουν τη διαδικασία τοποθέτησης του παρμπρίζ.

Henkel Teroson

Με το νέο Teroson Bond 120 ο απαιτούμενος χρόνος από την τοποθέτηση του παρμπρίζ μέχρι την ασφαλή χρήση του αυτοκινήτου μειώνεται στις 2 ώρες. Το συγκολλητικό σκληραίνει ανεξάρτητα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, με ασφάλεια και αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας άμεση στεγανοποίηση και στιβαρότητα. Η γκάμα προϊόντων Teroson Bond περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Easy Cut, ένα σετ εργαλείων που επιτρέπει την αφαίρεση ενός παρμπρίζ από έναν μόνο τεχνικό.

Για άλλη μια φορά, η Henkel αξιοποιεί την πείρα της για να δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του πιο απαιτητικού επαγγελματία, εξασφαλίζοντας έτσι το άριστο αποτέλεσμα. Όπως κάνει πάντα.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Teroson στην ιστοσελίδα της Henkel.

Henkel Teroson

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube