SUZUKI S-CROSS: Στην κορυφή με ALLGRIP

SUZUKI S-CROSS: Στην κορυφή με ALLGRIP

To έξυπνο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP 4X4 του Suzuki S-CROSS διευρύνει τις δυνατότητές του και το καθιστά στο απόλυτο οικογενειακό SUV της αγοράς σήμερα.

H Suzuki έχει μακρά ιστορία και παράδοση στην κατασκευή συστημάτων τετρακίνησης με αποτέλεσμα να θεωρείται ηγέτης στην κατηγορία των SUV μοντέλων. Μέσα στην πλούσια γκάμα της, ξεχωρίζει το νεότερο μέλος της στα οικογενειακά SUV, το SUZUKI S-CROSS

Το S-CROSS είναι το μοναδικό SUV της κατηγορίας του που διαθέτει τέσσερις επιλογές τετρακίνησης, οι οποίες εφοδιάζονται με το πρωτοποριακό σύστημα ALLGRIP SELECT. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης που διαθέτει τέσσερα προγράμματα λειτουργίας, για να επιλέξετε εσείς εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις εκάστοτε ανάγκες σας.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, ένα από τα τρία βασικά προγράμματα (auto, sport και snow), αλλάζοντας τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ανάλογα με το τερέν και τις απαιτήσεις του για πρόσφυση.

SUZUKI S-CROSS

Στην επιλογή «Αuto», το σύστημα δίνει προτεραιότητα στην εξοικονόμηση καυσίμου και θέτει την τετρακίνηση σε λειτουργία μόνο όταν διαγνώσει απώλεια πρόσφυσης. Στο πρόγραμμα «Sport», το σύστημα βελτιώνει τον χαρακτήρα του S-CROSS προσφέροντας περισσότερη ροπή στους πίσω τροχούς, ενώ στο πρόγραμμα «Snow» βελτιστοποιεί την πρόσφυση σε εδάφη με πολύ χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης. Επιπλέον, η λειτουργία Lock μπορεί να κατανέμει τη μέγιστη ροπή στους πίσω τροχούς για τον απεγκλωβισμό του αυτοκινήτου από βαθύ χιόνι, λάσπη ή άμμο, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητές του πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο SUV της κατηγορίας. 

H εξελιγμένη τετρακίνηση ALLGRIP SELECT του SUZUKI S-CROSS δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης. Είναι διαθέσιμη πάντα, σε κάθε συνθήκη.

Ανεξάρτητα από το επιλεγμένο πρόγραμμα, το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP SELECT εγγυάται την μέγιστη αποδοτικότητα, την άνεση και την ευχαρίστηση στην οδήγηση του S-CROSS, εξασφαλίζοντας την ίδια στιγμή την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση μέσω του «έξυπνου» λογισμικού της και το συνδυασμό της με τα συστήματα ήπια υβριδικής τεχνολογίας των κινητήρων του. Αναφερόμενοι στα υβριδικά συστήματα κίνησης του S-CROSS, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εξελιγμένη τετρακίνηση ALLGRIP SELECT δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης. Είναι διαθέσιμη πάντα, σε κάθε συνθήκη.

Με επιβλητική και τολμηρή σχεδίαση, μεγάλους χώρους και προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, το σύστημα ALLGRIP SELECT συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον ικανό χαρακτήρα του S-CROSS, καθιστώντας το ως σημείο αναφοράς για την πληρότητά του σε όλα τα επίπεδα. 

SUZUKI S-CROSS

Αυτή του η πληρότητα αντικατοπτρίζεται και σε επίπεδο εξοπλισμού, αφού από τη βασική του έκδοση το S-CROSS δεν κάνει καμία έκπτωση στον εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων στοιχεία που ο ανταγωνισμός προσφέρει προαιρετικά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, το σύστημα infotainment με οθόνη 7 ιντσών με πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone, η κάμερα οπισθοπορείας και το Adaptive Cruise Control, καθώς και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. 

Με το σύστημα ALLGRIP SELΕCT να αποτελεί βασικό στοιχείο των εντυπωσιακών δυνατοτήτων του, το S-CROSS αποτελεί ένα από τα καλύτερα οικογενειακά SUV της αγοράς σήμερα και το καλύτερο οικογενειακό SUV της Suzuki. Ένα value for money αυτοκίνητο στα οικογενειακά SUV, με τιμή που ξεκινά από τα €22.330 για τις δικίνητες εκδόσεις του και τα €27.330 για τις τετρακίνητες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube