Suzuki: Ολική επαναφορά με το νέο S-Cross

Suzuki: Ολική επαναφορά με το νέο S-Cross

Με τη νέα γενιά S-Cross, η Suzuki μπορεί να υπερηφανεύεται ότι το καλύτερο οικογενειακό C-SUV έχει ανάγλυφη τη σφραγίδα της.

Η ολοκαίνουργια γενιά του Suzuki S-Cross έχει πλέον ανέβει επίπεδο και στην επιτυχηµένη συνταγή του προσθέτει µια γενναιόδωρη δόση κορυφαίας τεχνολογίας.

Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, είναι ριζικά ανανεωµένο και δυναµικό όσο ποτέ. Χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή µάσκα, τους προβολείς LED υψηλής φωτεινότητας και τα τετραγωνισµένα προστατευτικά φρύδια στους θόλους των τροχών που δίνουν επιβλητικό SUV χαρακτήρα. Πίσω, µια οριζόντια λωρίδα που ενώνει τα φώτα φροντίζει για µια άρτια πινελιά κοµψότητας.

Στην καµπίνα θα βρεις πολλά περισσότερα από όσα χρειάζεσαι. Η σχεδίαση σε κερδίζει αµέσως και η αίσθηση ποιότητας σε πείθει για την αντοχή των υλικών. Την ίδια στιγµή, οι διαθέσιµοι χώροι φιλοξενούν έως και πέντε ενηλίκους µαζί µε 430 lt αποσκευών και η διπλή γυάλινη ηλιοροφή που έχει µήκος 1 m δηµιουργεί πρωτόγνωρη αίσθηση κύρους.

Suzuki

Η ψηφιακή τεχνολογία δίνει ισχυρό «παρών», µε τη νεότερη γενιά του συστήµατος infotainment της Suzuki. Οι εκδόσεις GL και GL+ έχουν οθόνη αφής 7”. Το  Suzuki S-Cross GLX ανεβαίνει στις 9”, µε υψηλή ανάλυση, προβάλλοντας σε πραγµατικό χρόνο στοιχεία για την οδήγηση, την κατανάλωση και τη λειτουργία του συστήµατος Hybrid.

Το τελευταίο αποτελείται από 1.400άρη κινητήρα βενζίνης µε άµεσο ψεκασµό, 129 PS και 235 Nm. Ο ηλεκτρικός κινητήρας λειτουργεί σε τάση 48V και συνεισφέρει σηµαντικά στη µείωση της κατανάλωσης και των εκποµπών CO2.

Από ένα SUV της Suzuki δεν θα µπορούσε να απουσιάζει το σύστηµα τετρακίνησης ALLGRIP Select. Το µοναδικό στην κατηγορία µε τέσσερις επιλογές λειτουργίας: Ο οδηγός µπορεί να επιλέξει µεταξύ Auto, Sport, Snow και Lock, προκειµένου το Suzuki S-Cross να ανταποκρίνεται µε άνεση και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

Suzuki

Αυτή την ασφάλεια πολλαπλασιάζει και ένα ηλεκτρονικό µπουκέτο που υποβοηθά τον οδηγό, περιλαµβάνοντας µέχρι κλήση έκτακτης ανάγκης, κάµερα θέασης 360ο και τα πλέον προηγµένα συστήµατα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Για να δείτε από κοντά το ολοκαίνουργιο Suzuki S-Cross που ξεκινά από τις €20.670, αρκεί µια επίσκεψη στο δίκτυο της εταιρείας. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστείτε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube