Suzuki: O SUV expert της ελληνικής αγοράς

Suzuki: O SUV expert της ελληνικής αγοράς

Με μακρά ιστορία και τεχνογνωσία στην κατασκευή SUV μοντέλων, η Suzuki ηγείται στην αγορά έχοντας σήμερα μια πλήρη γκάμα σε όλες τις κατηγορίες ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες.

Η Suzuki διατηρεί παραδοσιακά ηγετική θέση στην κατηγορία των SUV’s με τα 5 από τα 7 μοντέλα της γκάμας της σήμερα να είναι τέτοιου τύπου μοντέλα. Αυτή περιλαμβάνει το μικρότερο Ignis και το ξεχωριστό Jimny LCV και συνεχίζεται με το κόμπακτ SUV VITARA και το οικογενειακό S-CROSS, για να συμπληρωθεί με το επιβλητικό ΑCROSS.

Σε όλα τα επιβατικά μοντέλα της, η Suzuki έχει καταφέρει να περάσει εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης χρησιμοποιώντας όλα τα είδη της υβριδικής τεχνολογίας που είναι διαθέσιμα σήμερα, ενώ η τετρακίνητη κληρονομιά της έχει και αυτή ενσωματωθεί σε κάποιες εκδόσεις τους, προσφέροντάς τους εντυπωσιακές επιδόσεις και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Η ευφυής χρήση της τεχνολογίας με καινοτόμους τρόπους και η προσεκτικά δομημένη γκάμα της, επιτρέπει στη Suzuki να ξεχωρίζει σε όλες τις κατηγορίες των SUV, συνεχίζοντας να αποτελεί τον «ειδικό» στα SUV’s. Κάτι που είναι αντιληπτό και από την πλούσια γκάμα των μοντέλων της όπως θα δούμε παρακάτω, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του αγοραστή τους και καθιστώντας τις καθημερινές τους μετακινήσεις πιο ευχάριστες και πιο ασφαλείς.

IGNIS
Suzuki Ignis

Το IGNIS είναι το αστικό crossover μοντέλο της οικογένειας SUV της Suzuki και ξεχωρίζει για την εμφάνισή του και τον νεανικό του χαρακτήρα. Διατίθεται με ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης και τετρακίνητες εκδόσεις, προσφέροντας επιδόσεις, άνεση και ασφάλεια σε κάθε είδους διαδρομές.


JIMNY LCV
Suzuki Jimny

Με συμπαγείς διαστάσεις και γνήσιο off road αισθητικό χαρακτήρα, το Suzuki JIMNY LCV είναι το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο της κατηγορίας και όχι μόνο. Διαθέτει αποδοτικό κινητήρα 1.5 lt και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, ενώ ο fun to drive χαρακτήρας του, το καθιστά τον ιδανικό σύντροφο στην καθημερινότητα.


VITARA
Suzuki Vitara

Το Vitara συνεχίζει να αποτελεί το εμβληματικό μοντέλο στην οικογένεια της Suzuki και ένα από τα πιο ικανά αυτοκίνητα στην κατηγορία των compact SUV.  Διαθέτει δυναμική σχεδίασης και εντυπωσιακές επιδόσεις σε εκτός δρόμου συνθήκες, ειδικότερα στις τετρακίνητες εκδόσεις του με το σύστημα ALLGRIP. Διατίθεται σε ήπια υβριδικές (Mild Hybrid) αλλά και αυτοφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις (Strong Hybrid) συνδυάζοντας τις χαμηλές καταναλώσεις με τον άρτιο οδηγικό του χαρακτήρα.


S-CROSS
Suzuki S-Cross

Στην πολυπληθή κατηγορία των οικογενειακών SUV, η Suzuki προσφέρει το S-CROSS. Το ευρύχωρο και πρακτικό S-CROSS διαθέτει τολμηρή σχεδίαση, υβριδική τεχνολογία 48V που συνδυάζεται με αποδοτικούς κινητήρες και διατίθεται και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης που διαθέτει, το καθιστούν ως το καλύτερο οικογενειακό SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Suzuki.


ACROSS
Suzuki Across

Η ναυαρχίδα της οικογένειας των SUV μοντέλων της Suzuki είναι ένα επιβλητικό και υπερσύγχρονο 4κίνητο αυτοκίνητο με εξαίρετες δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Διατίθεται αποκλειστικά σε Plug-In Hybrid εκδόσεις συνδυάζοντας την ισχυρή απόδοση του 2.5 lt κινητήρα των 306 ίππων με την οικονομία του υβριδικού του συστήματος, προσφέροντάς του ηλεκτρική αυτονομία έως 75 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube