Στο νέο Audi Q3 ο δυναμισμός συναντά την πολυτέλεια

Στο νέο Audi Q3 ο δυναμισμός συναντά την πολυτέλεια

Στη δεύτερη γενιά του το ολοκαίνουργιο Audi Q3 εκπέμπει περισσότερη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή του και τονίζει σε μεγαλύτερο βαθμό τον πολυτελή χαρακτήρα του.

Αν έπρεπε να επιλέξουμε μια λέξη για να περιγράψουμε το νέο Audi Q3 αυτή θα ήταν η “Ολοκλήρωση”. Στην ολοκαίνουργια, δεύτερη γενιά του, το γερμανικό SUV ξεχωρίζει άμεσα από τον προκάτοχό του όχι μόνο χάρη στις μεγαλύτερες εξωτερικές του διαστάσεις αλλά και από το πιο σύγχρονο και εκλεπτυσμένο ντιζάιν που παραπέμπει στο Q8, την ναυαρχίδα του Ingolstadt στα SUV.

Audi Q3

Κάθε εκατοστό του αμαξώματος αποπνέει πολυτέλεια και έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα από το παρελθόν. Ο τελευταίος γίνεται αντιληπτός από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσεις μπροστά σου και το βλέμμα σου θα στραφεί στην οκτάγωνη μάσκα Singleframe, με τα κάθετα στοιχεία και το χρωμιωμένο περίβλημα που πλαισιώνεται από επιθετικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED -ή matrix-LED προαιρετικά- και του μεγάλους αεραγωγούς στον προφυλακτήρα.

Το μυώδες προφίλ με τη σειρά του είναι μια σαφής αναφορά στο παρελθόν της Audi και το quattro DNA της με τους τονισμένους ώμους να πλαισιώνουν τα φουσκωμένα φτερά των τροχών και να δηλώνουν δύναμη, σιγουριά αλλά και να κάνουν το αμάξωμα να δείχνει αρκετά πιο φαρδύ απ’ όσο πραγματικά είναι.

Audi Q3 Sketch

Βασισμένο στη νέα μεταβλητή πλατφόρμα του γερμανικού ομίλου το νέο Audi Q3 είναι πλέον το μακρύτερο μοντέλο της κατηγορίας με μήκος 4.485 mm. Μακρύτερο είναι και το μεταξόνιο (2.680 mm) που εκτός από τα σημαντικά οφέλη στους χώρους της καμπίνας συμβάλει και στις επιβλητικές αναλογίες του SUV που ενισχύονται από το χαμηλότερο ύψος (1.585 mm), το αυξημένο πλάτος (1.856 mm), τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου και την ανάλογη απόσταση από το έδαφος.

Audi Q3

Η δυνατότητα να «παίξεις» με τα εξωτερικά χρώματα και να δώσεις άλλη απόχρωση στα τόξα των τροχών και τα προστατευτικά του αμαξώματος υπενθυμίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα που μπορεί να ξεδιπλώσει το νέο Audi Q3, ενώ η έντονη κλίση του πίσω παρμπρίζ σε συνδυασμό με το φούσκωμα της πίσω πόρτας και τη μεγάλη αεροτομή ενισχύουν την σπορ και δυναμική του εμφάνιση.

Η τελευταία μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με το πακέτο S-Line που περιλαμβάνει εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, διαχύτη και πλευρικά μαρσπιέ διαφορετικής σχεδίασης. Στιλιστικές επεμβάσεις που κολακεύουν το αμάξωμα του νέου Q3 και του προσδίδουν ένα πιο επιθετικό look που παραπέμπει στα κορυφαία μοντέλα επιδόσεων της Audi.

Η εντυπωσιακή εικόνα του νέου Q3 συμπληρώνεται από μια επιλογή ανάμεσα σε 10 στυλάτες εξωτερικές αποχρώσεις (προαιρετικά διατίθενται και επιπλέον ειδικά χρώματα της Audi Exclusive), που μπορούν να συνδυαστούν με ένα από τα 9 σχέδια τροχών διαμέτρου 17”, 18”, 19” ή ακόμα και 20”.

Γνωρίστε τα πάντα για το νέο Audi Q3

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube